şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ manga
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 5 May 2007 18:12
Mesaj konusu Re: manga
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
arkadaşlar, ne kadar beğenmesenizde sanat dalıyla uğraşıyolar. buna göre yorum yaparsanız. yarın mvö hakkında bu tür yazılar yazılmasını istemeyiz.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 5 May 2007 18:15
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
manga hakkında kötü bir şey söylemedik..olanı söyledik..mor ve ötesinin müziği hakkında şüphesi olan varsa buyursun yazsın bizde konuşalım..kötüleme veya hakaret etmedik..etmeyizde..onlarda müzik yapıyor sonuçta sevenlerine ve onlara haksızlık etmedik..
LeoBaxter
Tarih 6 May 2007 16:50
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Hatay Kayıt: May, 2007 Meslek: boş Mesajlar: 10
türkiyede ilk defa bu alanda seslerini duyuran grup oldular.nu-metalde deniliyor tarzlarına.bence iyi bir grup gökselle düetleri çok güzeldi..
YuCeL
Tarih 6 May 2007 17:22
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 12
İlk dinlediğimde Linkin Park dinliyor gibi hissettim tür olarak.Tabi ki Linkin Park'la Manga karşılaştırılamaz ama yine de Manga da iyidir bence konserine de gitmiştim geçen sene performansı da gayet iyiydi.
  Kullanıcının profilini görüntüle
RocK92
Tarih 6 May 2007 17:38
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
manga gerçekten güzel müzik yapıyor en çok dinlediğim gruplardan biri.
elcinelcin
Tarih 7 Temmuz 2007 11:30
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Mesajlar: 55
bence bu grup süper! özellikle de ''cem''bayılıyorum. bu grubun özellikle sevdiğim şarkısı İZ BIRAKANLAR
RocK92
Tarih 10 Temmuz 2007 15:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
Babaeski tarım festivali Manga Konseri
Yer:festival alanı Babaeski/Kırklareli
Saat:21:00
Soygaz
Tarih 24 Temmuz 2007 11:28
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Ben de çok severim bu grubu.Ama artık güzel bir yeni albümün zamanı geldi bence.maNga+'nın birinci albümden sadece 2 şarkı fazlası vardı hatırladığım kadarıyla.Bu yüzden farklı şarkılardan oluşmuş bir albüm bekliyoruz..Ayrıca grup üyelerinden Ferman Akgül'ü de çok severim...Sohbeti tatlı,sesi tatlı,haliyle kendisi de tatlı bir insan..
viya
Tarih 24 Temmuz 2007 12:48
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
türkiye'ye lazım bir grup ama eksik olsada pek farketmez..
  Kullanıcının profilini görüntüle
spidermanx
Tarih 24 Temmuz 2007 13:21
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
manga süper bence
şarkılarında asiliği değil düşündürmeyi veya sadece eğlendirmeyi hedefleyen bir grup ve işlerinde iyiler birsürü grubun konserlerine gittim ama en iyi canlı performans manga ve gece yolcularında var bence
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki