şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ manga
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 21 Şubat 2007 14:05
Mesaj konusu manga
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Manga, Seven adlı, barlarda “cover” parçaları yorumlayan grubun elemanlarının yollarını ayırması ile 2001 sonlarına doğru şekillenmeye başladı. Ferman Akgül, Yağmur Sarıgül, Cem Bahtiyar, Özgür Can Öney ve Efe Yılmaz'dan oluşan yeni grubun amacı kendi parçalarını çalmaktı. Rock müzikle elektroniği, sert gitar riffleriyle rap vokalleri birleştirmek istiyorlardı. 2002 yılının Ocak ayındaki bir yarışma (SingYourSong) sonucu Türkiye çapında populariteye kavuştular ve ilk besteleri “Kal Yanımda”nın başarısı, yeni besteler üretmelerini sağladı. Bu dönem içinde “Bitti Rüya”, “Libido” ve “Yalan” gibi parçaları yaptılar ve Türkiye'nin dört bir yanında 50'yi aşkın konser verdiler. Prodüktörleri Haluk Kurosman eşliğinde ilk albümleri "maNga"'yı çıkardılar. Kargo'nun solisti Koray Candemir, Vega, Göksel ve Kanadalı rapper UnKnown MC gibi bazı şarkıcılardan da destek gördüler. Son albümü Nu-metal müzik tarzında (ve vokallerde ortaya çıkan arabeskle) yapılmıştır
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
chor
Tarih 2 Mart 2007 22:21
Mesaj konusu Re: manga
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öööörenji Mesajlar: 42
manga benim eskiden favorilerimdendi ama daha iyileri var...
denizkizi
Tarih 2 Mart 2007 22:30
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
bence gökselle beraber şarkı yapmaları oldukça saçmaydı..sonuçta rock yapıyorlar
  Kullanıcının profilini görüntüle
chor
Tarih 2 Mart 2007 22:34
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öööörenji Mesajlar: 42
ya şarkı bulamayınca.böyle yollara baş vuruyorlar.
musacan1992
Tarih 17 Mart 2007 19:57
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
ben beğenmiştim hoşuma gitmişti o şarkı ama doğru söylüyorsun deniz kızı sonuçta rock yapıyolar.
zizemm
Tarih 17 Mart 2007 20:17
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenciii Mesajlar: 94
bence şarkı güzeldi ayrıca bazen güzel oluyo türlerin harmanı
jose
Tarih 12 Nisan 2007 14:50
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 73
rock-rap kardeşliğinin ismi MANGA
  Kullanıcının profilini görüntüle
ScouR
Tarih 5 May 2007 18:12
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
arkadaşlar işin açıkçası mangayı hiç beğenmiyorum..biçok kişininde belirttiği gibi(siteyi kastetmiyorum..) canlı performansları feci derecede berbat..tamam rock ve rapi birleştirmişler..ama..bence rockı daha ön planda tutmaları gerek..diyorum..ve daha sert olmaları gerektiğini düşünüyorum..
TOPRAK
Tarih 5 May 2007 18:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
ilk çıktıklarında biz türkiyenin en iyi grubuyuz havalarında olan manga daha sonra işin öyle olmadığını gördü..kendilerine kral tv video müzik ödüllerini kriter almalarıda onların ne için piyasada! olduklarının büyük bi kanıtı..ödülü mor ve ötesine kaptırınca da ne olduklarını anladılar zaten..aslında kendi müziklerini yapsalar başarılı olabilirler ama bu iş linkin park taklitleriyle gökselle düetle dondurma reklamlarıyla yürümez..
ScouR
Tarih 5 May 2007 18:32
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
TOPRAK yazmış:
aslında kendi müziklerini yapsalar başarılı olabilirler ama bu iş linkin park taklitleriyle gökselle düetle dondurma reklamlarıyla yürümez..

evet işte sorunda burda..kendi müziklerini yapmıyolar yada yapamıyolar..bence sonları vahim gibi bişey..
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki