| Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ mersin konser öncesi buluşma |
| Yazar |
Mesaj |
| mustigemlik |
 4 May 2008 15:49
 Re: mersin konser öncesi buluşma |
|
|
Banlı
Meslek: Diğer
|
|
imrendim ya keşke mersin taraflarında otursaydım :.( |
| |
|
| |
|
| uyumsuzfani |
 4 May 2008 15:52
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
bursayada geliyormuş artık bir şeboist kardeşliğide orada oluşturursunuz böylece imrenmen azalır gerçekten buluşmalısınız çok eğlenceli ve güzel oluyor |
| |
|
| |
 |
| denizZ |
 4 May 2008 17:36
|
|

Site Ahalisi
|
yaa hakikaten nasıl dağıldık konser sonrası! beynimin içinde hala devam ediyordu sanki konser, bir de trafik ve insan kalabalığı eklenince...
aklıma gelmişken deniz, kusura bakmayın (bakılmaz zaten artık o durumda ) ayrılırken vedalaşamadım sizlerle, ama nasıl olsa yine görüşeceğiz. belki çok uzun bir zaman sonra olacak ama yine de o zaman bu acemiliğimizi yenmiş olacağız |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 4 May 2008 18:08
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
yinede herşey çok güzeldi siz 3ünüz zaten bir araya gelince çok güzel oluyor bir ara umut abinin bölümünden dolayı konu kimyaya kaydı biraz sıkıldını ablamla ben birşey soruyorum ablam yeter tamam boşver diyor. umut abiye kalsa satlerce anlatır ama |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 4 May 2008 18:20
|
|

Site Ahalisi
|
o daha bişey değildi, sen bir de benim konuya tam daldığımı görseydin, bir yerde kesin umut'u çileden çıkarırdım işte o zaman eğlenceli olurdu ama ortam çok komik olmuştu bir ara, her iki kişi başka başka konularda konuşuyordu, herkes ayrı telden çalıyordu, besire ve ablasıyla göz göze geldim bir an, öyle bakıyorlardı sadece! napıyoruz biz yaa dedim daha uzardı o ama... |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 4 May 2008 18:23
|
|

Forum Demirbaşı
|
yaa evet baktım besireler sıkıldı ablam uzatma diyor sustum birde herkes ayağa kalktı bizim grup halen oturuyor en son kalkalım bence dedim çünkü ezilecektik |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 4 May 2008 18:25
|
|

Site Ahalisi
|
|
ayy evet! en son biz kalmışız böyle ortada, etrafımızda insan dağı yükselmiş, artık herkes ters ters bakmaya başlamıştı! ama daha bir buçuk saat vardı konsere, milleti bir heyecan alıverdi, gereksiz... zaten gece uzun, istemediğin kadar ayakta kalamak zorunda olacaksın.... ne meraklılarmış yorulmaya, bize de eziyet etmeye?? |
| |
|
| |
|
| efsundeniz |
 4 May 2008 18:29
|
|

Forum Demirbaşı
|
neredeyse üstümüze basıp geçeceklerdi bizde ayılmışız özellikle ben yaslanmışım ablama:)elimde jelibon .. |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 4 May 2008 18:32
|
|

Site Ahalisi
|
hakikaten, zaten bize o yüzden gıcık oldular ya, rahatlığımıza baksana yaa, jelibon, miller, sular, çantalar, sıkmalar falan
bizim resimleri ekleyeceğim ben de ama benim bağlantımda sorun var, en kısa zamanda o rahat ortamı herkesle paylaşacağız |
| |
|
| |
|
| sinan |
 4 May 2008 18:33
|
|
Site Admin
|
buluştuğunuz yer konser alanıyla ilgili bir yer miydi.? pek rahat olmamış galiba konser gibi buluşma da |
| |
|
| |
 |