Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ mersin konser öncesi buluşma
Yazar Mesaj
uyumsuzfani
Tarih 20 Nisan 2008 20:26
Mesaj konusu mersin konser öncesi buluşma
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
mersin konser öncesi buluşmaya ve konsere katılmak isteyen site üyelerine duyrulur.2 mayıs cuma günü olacak şebnem ferah konseri öncesinde şeboist.com olarak bir buluşma düzenlenecektir.buluşmaya vede konsere gelmek isteyenler cevap yazarlarsa sevinirim. koordinatörlüğünüze sinan bey tarafından ben atanmış bulunmaktayım gelenler belli olursa mersin dışından gelecek arkdaşlar için tren saatlerini bildirecem ve mersin dışından gelecekler tarafımızdan istasyondan karşılanacaktır bu yüzden mersini bilmemeniz sorun yaratmicak gelecek kişiler adlarını yazarlarsa proğram ayrıntılarını bildireceğim.lütfen az sayıda şeboistin bulunduğu bir buluşma olmasın temenlimiz bu.ayrıca konserde şeboist.com u temsil edeceğimizi unutmayın buluşmak dileğiyle

------ ekleme --------
tarih: 02 mayıs 2008 - 15:00
yer: mediko
------------------------
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 20 Nisan 2008 20:43
Mesaj konusu Re: mersin konser öncesi buluşma
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
organizasyon programını deniz arkadaşımız üstlendi sağolsun. ben de ordayım bir aksilik çıkmazsa. lütfen kesin gelecek olanlar yazsınlar liste oluşturalım

şimdiki liste (son güncelleme: 25 nisan)

-deniz
-efsun
-sinan
-cyp
-umut
-özge
-burak
-qLac1a
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
uyumsuzfani
Tarih 20 Nisan 2008 20:57
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 377
evet arkdaşlar hepinizi bekliyoruz şimdilik 3 kişiyiz daha fazla oluruz umarım
cyp
Tarih 21 Nisan 2008 00:36
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Kayıt: Nisan, 2008 Mesajlar: 9
arkadaşlar konserde ben de varım
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 21 Nisan 2008 15:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ozaman bulışmada da varsın iyi iyi ee başka başka buluşma çok güzel geçecek emin olun kısa bir mersin turu da yapacazz:)
uyumsuzfani
Tarih 22 Nisan 2008 23:38
Site Ahalisi
Site Ahalisi
gelecek kişiler belli olduğunda konseden 3 gün önce ayrıntılı proğramı bildireceğim arkdaşlar
efsundeniz
Tarih 23 Nisan 2008 14:32
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1066
ee başka gelen yokmuu hadi yaa gelin ben bile cuma günü sınavım olduğu halde girmicem gelicem şebo için ama siz gelmiyosunuz bu mu şebo sevgisi bumu siteye sadık olmak sinan abi bile tee cinstanbullarda kalkıp geliyor bu hem konser hemde buluşma için geçerli
umuts
Tarih 25 Nisan 2008 20:19
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 390
sevgili arkadaşlarım merhaba,uzun zamandır pek görünemedim fakat olayları yakından takip ettim denizZ sayesinde ...konsere ve buluşmaya ( çok çok büyük aksilik çıkmazsa ) bizde geliyoruz kuzenim burak da bizlere katılabilir fakat onun akıbetini onunla konuştuktan sonra bildirebilirim, şimdiden sizlerle birlikte olma heyecanı sardı içimizi görüşmek dileği ile kucak dolusu sevgiler..
qLac1a
Tarih 26 Nisan 2008 22:08
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
ben de geliyorumm
uyumsuzfani
Tarih 27 Nisan 2008 17:11
Site Ahalisi
Site Ahalisi
arkdaşlar mersin buluşması proğramını bildiriyorum.
2 mayıs cuma
saat:14.00 da mersin adesa önünde buluşmaya karar verdik
bir aksilik çıkmassa bu buluşma gerçekleşecektir. şehir dışından gelenler yada mersini tam bilmeyenler bana ulaşırlarsa yardımcı olmaya çalışacağım.

teşekkürler.. mersinde görüşmek üzere şeboistler
1. sayfa (Toplam 10 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki