Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ metallica
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 24 Nisan 2008 20:46
Mesaj konusu Re: metallica
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
one ve bleeding me şarkıları çok güzel aslında hepsi çok güzel ama en çok hoşuma giden bu şarkı. yeni albümleri hakkında bu albüm 80ler ve 90larda ki albümlerimizden çok daha iyi müthiş bir albüm diyorlar bakalım görcez
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gitarci
Tarih 25 Nisan 2008 20:31
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
nothing else matters,turn to page bunlar gerçekten de çok güzel parçalar clasik sayılabilecek eserleri arasında bence.Konsere bilet bulabilirsek gidicez ihşallah.
Soygaz
Tarih 25 Nisan 2008 23:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 694
Bu gruba söyleyecek laf bulamıyorum.. Onlara hastayım , aşığım diyeyim..Yine yetmez.. ;)
avangard
Tarih 30 Nisan 2008 21:09
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 42
tur tge page.. şu an kulaklarımda
  Kullanıcının profilini görüntüle
Gamzece
Tarih 3 May 2008 23:37
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
Evet benim ablamlarda dinliyorlarmış eskiden ki şimdi bile bazen dinliyor ablam 30 yaşında düşünün yani.e bende bazı şarkılarını dinliyorum...
daRbe
Tarih 6 May 2008 17:28
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
efsane ya.nothing else matters,unforgiven,turn to page,one başlıca olmak üzere şarkıları muhteşem
lychan
Tarih 6 May 2008 18:26
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: May, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 2
metallica dinlemeyen rock'cı var mıdır dünyada.bence bu grubu herkes dinlemeli süperler en çok enter sandman seviyorum
Soygaz
Tarih 6 May 2008 23:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 694
Enter Sandman'in anlamı çok hoş... Metallica'nın kendini aştığı şarkı.. :) Onlar birer Sand Man.. :)
DarkAges
Tarih 8 May 2008 13:31
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
valla ben de seviyorum en çok da for whom the bell tolls unforgiven2 mama said the memory remains ..... kısaca bayağı bir var bayağı bir seviyormuşum ben ya (=
buket09
Tarih 3 Haziran 2008 20:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
öncelikle Edaya teşekkürler benide metallicacı yaptı önüne geleni metallicacı yapıyor amacı bu dinlediğim şarkılarından en çok ¨Enter Sandman¨ı sevdim tabii ötekilerde harika...
5. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki