şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ metallica
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 29 Temmuz 2008 00:10
Mesaj konusu Re: metallica
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
bütün giden arkadaşlarım aynı yorumu yapıyor

ben de gidecektim fakat olumsuzlar oldu ve gidemedim:(.. arkadaşım sayesinde telefonda dinledim gerçi pek dinledim sayılmaz çünkü ss sistemi o kadar güçlüydü ki maalesef bir şey anlaşılmıyordu.. en net duyduğum şey konser sonunda james in
"İstanbul!!!" diye bağırmasıydı
  Kullanıcının profilini görüntüle
IYIKOTU
Tarih 29 Temmuz 2008 12:32
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
bir ara yanlış duymadıysam; "çok yakında geri gelicez" gibi bişey söyledi james. O zaman inş. gidersin hazal.
theconqueror
Tarih 29 Temmuz 2008 14:13
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
anlatmaya kelimeler yetmez...konser sırasında güngörendeki acı olay yaşanmasa keyfimiz çok daha uzun sürecekti ama malesef
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gorkemgvn
Tarih 30 Temmuz 2008 20:23
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
konseri rüyasından kalkıp bişeyler yazayım dedim. muhteşem bi konserdi. konser öncesindeki meksika dalgası.40 bin kişinin metallica diye haykırması hepsi rüya gibiydi.muhteşem bir performanstı. en önden izlediğim için ses sisteminden organlarımın yeri değişti ,alevl şovu sırasında cehennemde hissettim kendimi ama süper fotoğraflar ve videolar çektim.james'in dev ekran şovuda çok hoştu.konser sonundada çok yakında görüşmek dileği ile ayrıldılar.bu arada konser sonunda pena dağıttılar jamesin penasını kaptım.lars'tan da bageti kapsaydım çok daha güzel olacaktı.
Hazal
Tarih 30 Temmuz 2008 23:42
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 763
evet bir arkadaşım da söyledi öyle bir şeyler duyduğunu:).. o zaman kimse tutamaz beni kesin gideceğim zaten çok memnun kalmışlar ilgiden hiç biri sahneden inmek istememiş.. neyse gelecekleri zamanı bekliyorum sabırsızlıklla:)
gorkemgvn
Tarih 31 Temmuz 2008 19:41
Üye
Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Balıkesir Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
ben de yeniden beklemeye başladım şimdiden umarım yeni albümün dünya turnesinde gelirler ...
Soygaz
Tarih 14 Ağustos 2008 10:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Yeni albümün şarkıları belli oldu... Cyanide şarkısını Ozzfest'te seslendirdiler ben çok beğendim... Klasikleşmiş olan "The Unforgiven" ve "The Unforgiven II"nun ardından yeni albümde "The Unforgiven III" geliyor... James'in söylediğine göre bunun diğer Unforgiven'lardan farklı olmasını beklemeliyiz... NTV'de yapılan bir ropörtaj'da James Death Magnetic'ten de iki satır mırıldandı... 12 Eylül'e kadar sabredeceğiz artık... : )
IYIKOTU
Tarih 14 Ağustos 2008 22:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 251
1. "That Was Just Your Life"
2. "The End of the Line"
3. "Broken, Beat & Scarred"
4. "The Day That Never Comes"
5. "All Nightmare Long"
6. "Cyanide"
7. "The Unforgiven III"
8. "The Judas Kiss"
9. "Suicide & Redemption"
10. "My Apocalypse"

melodik bi albüm olduğunu söylüyor james, çok az kaldı geri sayıma başlıyoruz
aydannnn90
Tarih 19 Ağustos 2008 14:45
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
metallica ya bayılıyorum yaa:D
Soygaz
Tarih 22 Ağustos 2008 11:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
The Day That Never Comes'ı 88 kez dinledim.. Süper hatta dehşet hatta ötesi.. Fade To Black halt etmiş hele bir solo var ki..Metalik Akım yeniden...
7. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki