| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Metallica Türkiye'ye geliyor |
| Yazar |
Mesaj |
| sinan |
 9 Haziran 2008 14:29
 Re: Metallica Türkiye'ye geliyor |
|
|
Site Admin
|
|
soygaz, "duymuştum, ne kadar doğru bilmiyorum" sana birşey ifade etmiyor olabilir ama mesajların sadece bir kısmını okuyup cevaplamaya devam edersen ceza alacaksın. herhangi bir şeye ihtimal verip vermeme lüksü de insanın kendindedir. "yazık" bu tür bir tercih için uygun bir tepki değil. bir başkası da senin bu tavrını "gözün çok kapalı" diye niteleyebilir. varsayımlar üzerinde bu kadar keskin mesajlar vermeyin. |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 9 Haziran 2008 14:40
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Öğrenci
|
ben o arkadaşa söylemedim onu zaten,ona kim öyle söylediyse yok öyle bir şey.Emin olmasam yazmam bu 1,içimden geleni yazıyorum sadece bu da 2.. Mesajın hepsini de okudum ayrıca |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 9 Haziran 2008 15:22
|
|
Site Admin
|
|
"Bu mesajı görmemişim" ve bu iddayı sadece o kişinin yazdığını düşünürsek ona yazdığını anlamak pek zor olmuyor. neyse, varsayımlar hiçbir zaman kesin doğruyu göstermez. ama hayatta kendinden bile emin olamayan insan hiçbirşeyden emin olmamalı. bu da benim kişisel fikrim ama "yazık" demeden önce emin olduğunu düşündüğün şey hakkında "bilgilendirmeyi" denemelisin.. |
| |
|
| |
 |
| Soygaz |
 9 Haziran 2008 15:26
|
|

Forum Demirbaşı
|
İyi o zaman öyle yapalım..
Civciv ezmek heavy/thrash metalin doğasına aykırıdır.. Black / Death Metalciler seyirciyi coşturmak için yaparlar böyle şeyleri.. Metallica'nın üyelerini karakterleriyle birlikte iyi tanısanız benim gibi,siz de "Bu adamlar civciv ezmiş olamaz.." dersiniz.. Metallica hastası olduğum için ve çok araştırdığım için ordan biliyorum.. Dediğim gibi zaten bu işleri 16-17 yaşında Death Metal grupları heyecan için yapıyorlar..Metallica öyle bir grup değil zaten |
| |
|
| |
 |
| IYIKOTU |
 9 Haziran 2008 17:48
|
|

Aktif Üye
|
"Avrupa müzik piyasında büyük ses getiren – ilk kez Led Zeppelin'in geçtiğimiz yıl Londra O2 Arena'da “Led Zeppelin Reunion” konserinde kullandığı muhteşem ses sistemi Meyer Milo bütün uluslar arası sanatçıların dikkatini çekti. Dünyadaki turneye çıkan pek çok sanatçı gibi Metallica da yeni turnesinde bütün ses sistemini değiştirerek bu devasal sistemi kullanmaya karar verdi. İstanbul konseri için Almanya'dan gelecek ses sistemi ile unutlamayacak bir konser gerçekleşecek. Metallica, Türkiye'de bugüne kadar gerçekleşen festivallerdeki sahneden çok daha büyük bir sahnede konser verecek." (mynet'ten alıntı)
bilete bakıp bakıp konseri hayal ediyorum. artık geri sayıma başlasak mı? |
| |
|
| |
|
| bOhEmZuLiK |
 12 Haziran 2008 00:32
|
|

Forum Demirbaşı
|
"oy oy oyyyy diyorum başka birşey demiyorum.rüya olma olasılığı yok değilmi arkadaşlar...?...."
iyi vallaha ya fatih bey siz oralarda zıplayın biz buralarda monoton kalalım hemde metallica inanmıyorum ya neyse bari benim yerimede eğlenin abartın eğlenmeyi istanbuldaki arkadaşalar coşun sizin gününüz vallaha ya ne güzel hepiniz gidin olurmu çok ama çok eğlenin |
| |
|
| |
|
| Hazal |
 12 Haziran 2008 01:21
|
|

Görevli
|
heralde bir daha göremeyeceğimiz duyamayacağımız bir konser bu gidilmesi şart dünya gözüyle görmek lazım |
| |
|
| |
|