şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Metallica Türkiye'ye geliyor
Yazar Mesaj
gebercan
Tarih 24 Şubat 2008 21:28
Mesaj konusu Metallica Türkiye'ye geliyor
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
Metallica 3. kez İstanbul'a sallamaya geliyor...

Metallica, 1993 yılında İnönü Stadı'nda ve1999 yılında Ali Sami Yen Stadı'nda verdiği konserlerin ardından üçüncü kez İstanbul’a geliyor.

Ünlü grubu İstanbul 'a getirecek olan Purple Concerts şirketi henüz resmi bir açıklama yapmamasına rağmen geleceğine kesin gözüyle bakılan Metallica'nın konseri, 27 Temmuz'da İnönü Stadyumu'nda olacak. Ekibin alt grubu olarak ise Pentagram sahneye çıkacak.

Thrash metal akımının kurucusu, ve 80'li yılların en iyi ve en ilham verici metal gruplarından birisi olarak kabul edilen Metallica, 60 milyonu ABD 'de , 40 milyonu da dünyanın geri kalanında olmak üzere yaklaşık 100 milyon albüm satışı bulunan, müzik tarihinin ticari olarak en başarılı metal gruplarından biridir. Konser satışları açısından da Amerikan müzik tarihinin en büyük 13. topluluğu konumundadır

inşallah gelirler ölmeden görmek isterim:D
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
theconqueror
Tarih 25 Şubat 2008 01:07
Mesaj konusu Re: Metallica Türkiye'ye geliyor
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
oy oy oyyyy diyorum başka birşey demiyorum.rüya olma olasılığı yok değilmi arkadaşlar...?
pussuk
Tarih 25 Şubat 2008 01:09
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben de duymuştum öyle bir haber süper olur herhalde
  Kullanıcının profilini görüntüle
IYIKOTU
Tarih 25 Şubat 2008 20:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 238
sonunda geliyorlar
sinan
Tarih 26 Şubat 2008 02:11
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
süper :) pentagra+metallica. çok sıcak bir temmuz günü olacak :)
theconqueror
Tarih 26 Şubat 2008 10:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
inşallah kesin bir stadyum konseri olurda en azından gitme şansımız daha çok artar.her nekadar stadyum konserlerini sevmesemde metallica'nınki stadyumda olsun bence...
emine87
Tarih 27 Şubat 2008 01:12
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Bursa Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 12
arakadaşlar ben metallica ile ilgili dehşet birşey duymuştum bilmiyorum ne kadar doğru, belki başka bir metal gurubudur belki ama gerçekten duyduğumda tüylerim diken diken olmuştu...

konsere çıkcakları zaman sahneye koli koli yüzlerce civciv döküp üstünde zıplayıp ezerek konser vermişler,
youtube da aramaya çalıştım ama bulamadım,
eğer öyleyse diyecek söz bulamıyorum gerçekten
sinan
Tarih 27 Şubat 2008 03:15
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
ozzy:

"ne patlayan öküzler, ne ezilen civcivler, ne de tabancayla tehdit edilen hahamlar var.. sadece bir sefer bir canlı yarasanın kafasını dişlerimle kopardım"

civciv filan efsane, de canlı yarasanın kafasını koparma olayı da mantığa sığacak bişey değil tabi.
Lenin
Tarih 2 Mart 2008 11:28
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
of of of diyorum başka bir şey demiyorum. Babam hasta yatağında olsa yine giderim ben bu konsere!
Soygaz
Tarih 9 Haziran 2008 14:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Alıntı:
konsere çıkcakları zaman sahneye koli koli yüzlerce civciv döküp üstünde zıplayıp ezerek konser vermişler,

Bu mesajı görmemişim.. Metallica'nın böyle bir şey yapacağına ihtimal verenler için "Yazık.." diyorum sadece..Başka hiç bir şey...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki