Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ metin türkcan
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 21 Şubat 2007 15:58
Mesaj konusu metin türkcan
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 828
1971 yılında Karabük de doğdu ve orta eğitimini orta son sınıfa kadar burada tamamlayıp orta son sınıfta Kadıköy Anadolu Lisesine geçti. İstanbul Üniversitesi Dericilik 2. Sınıftan ayrılıp müzik kariyerine yöneldi ve iyi ki de öyle yaptı. Bu gün elektro gitar deyince akla ilk gelen isimlerden … Kendi kurduğu “ Metafor” isimli grubun yanısıra bazı gruplarla çalıştı ve albümlerinde çaldı. Pentagram'a hem albüm çalışmalarında hem de sahne performanslarına eşlik etti ve bizler o zamandan büyülemeye başladı. Uzun süre gitarının üzerinde gülen bir surat resmi vardı ki zaten onu tanıyan herkes çok neşeli ve komik bir insan olduğu konusunda hem fikir. 1997 yılından beri Şebnem Ferah'a sahne ve albümlerinde eşlik etmekte ve birçok şarkısına gitar düzenlemeleri yapmaktadır. Tüm bunların yanında Şebnem Ferah'la her konserde süper uyumları ve gitar soloları ile bizleri kendine hayran bırakmaya devam etmektedir.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 24 Şubat 2007 19:14
Mesaj konusu Re: metin türkcan
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 537
metin abi kadar mütevazi sevecen ve cana yakın birini daha görmedim..enerjisini de söylemeden geçemem ama..hem şebonun hem ogün abinin her konserinde yanında..metoboyumuz metin abimiz
  Kullanıcının profilini görüntüle
metafor
Tarih 24 Şubat 2007 20:36
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 37 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1
Myspace sayfası www.myspace.com/metinturkcan dır.
Pentagram28
Tarih 25 Şubat 2007 23:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Belirtilmemiş Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
Metoboy Türkiye'nin en sevdiğim gitaristlerinden biridir.Hem sempatik hemde yetenekli bir abimizdir severim kendinisini.
TOPRAK
Tarih 6 Mart 2007 02:13
Yönetici
Yönetici
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 828
bide gözlerini açık görebilsek saçlarını geriye atarkende boynuna bişey olcak diye korkuyorum
denizkizi
Tarih 6 Mart 2007 03:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 537
yok yok..ona bişey olmaz..alışkındır artık..gözler konusunda katılıyorum ama
biddybiddy
Tarih 1 May 2007 13:34
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 2
Süper gitarist.
TOPRAK
Tarih 2 May 2007 18:11
Yönetici
Yönetici
myspace'i yenilendi arkadaşlar..harika olmuş..
biddybiddy
Tarih 2 May 2007 22:54
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 2
Yeniledi mi? Bildiğim kadarıla uzun süredir aynı... Vala ben bişi yapmadım Melis...
TOPRAK
Tarih 3 May 2007 03:31
Yönetici
Yönetici
fotoğrafları ve tasarımı yenilemedin mi
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki