şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ mor ve ötesi
Yazar Mesaj
RocK92
Tarih 16 Nisan 2007 15:36
Mesaj konusu Re: mor ve ötesi
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
onların ateist olduğunu duydum ben.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
last
Tarih 16 Nisan 2007 15:37
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
arabesk gibi jilet attıran şarkılar yapıyorlar.klipleride ayrıca sanatsal.değişik garip ender guruplardan çok seviyorum.
  Kullanıcının profilini görüntüle
RocK92
Tarih 16 Nisan 2007 15:43
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
evet bazı şarkıları jilet attıracak cinsten.bende seviyorum mor ve ötesini.
sinan
Tarih 16 Nisan 2007 17:52
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
kimsenin inancı bizi bağlamaz lütfen bu tür konuları açmayın bi daha. öyle veya değil. bize ne ? biz yaptıkları sanatı seviyoruz.
jose
Tarih 19 Nisan 2007 12:56
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 73
aynen öyle bizi müzikleri ilgilendirir inançları değil
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 19 Nisan 2007 16:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
RocK92 yazmış:
onların ateist olduğunu duydum ben.

ateist olunca müzikleri dinlenmiyormu?yada sen bu haberi duyduğunda onları dinlemekten vaz mı geçtin..arkadaşlar yapmayın..dinleyin yada dinlemeyin..ateistmiş gaymiş bunlar boş işler..
RocK92
Tarih 19 Nisan 2007 16:40
Aktif Üye
Aktif Üye
evet ya özür dilerim.
TOPRAK
Tarih 4 May 2007 14:13
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
mor ve ötesi'nin, Onno Tunç adına yaratılan bir anma albümünde yer alacak olan, söz ve müziği ünlü besteciye ait "1945" şarkısı, bu haftadan itibaren bir ay süreyle sadece dijital olarak satışa sunulacak. Albümün satışından elde edilecek tüm gelir, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi'nde Onno Tunç adına kurulacak bir stüdyonun yapımına bağışlanıyor. Albümün CD olarak piyasaya çıkış tarihi, Double Moon tarafından 17 mayıs olarak açıklandı.

alıntı/resmi sitesi
TOPRAK
Tarih 4 May 2007 14:18
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Bir süredir merakla beklenen üçüncü video albümde de üçüncü sırada yer alan olan "Ayıp Olmaz Mı?" şarkısına geliyor! Klip nisan ayı sonlarına doğru "Uyan" videosunun montajında da rol üstlenmiş olan Emre Can yönetmenliğinde çekilecek. Videonun mayıs başlarında yayına girmesi hedefleniyor..gel mayıs gel
sinan
Tarih 4 May 2007 14:29
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1145
uyan klibi çok hoşuma gitmişti. izlediğim en güzel kliplerden biri diyebilirim. belki de şarkının güzelliği ve şarkı ile olan uyumundandır.

o tarz bi klip gelir umarım
3. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki