şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Murder Dolls
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 11 Ekim 2007 12:24
Mesaj konusu Murder Dolls
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Slipknottan baterist Joey Jordison ve Static-X'ten Wayne Static'i kadrosunda bulunduran punk ve hard core karışımı bir türe sahip grup. İlk albümleri Beyond the Valley of the Murderdolls'u 2002'de piyasaya sürdüler. Slipknotta baterist olarak gördüğümüz Joey Jordison ise grupta gitarist olarak yer alıyor. Grubun tarzı hem Slipknottan hem de Static-X'ten etkileşimler taşıdığından dolayı her iki grubun da dinleyicilerini tatmin edebilecek düzeydedir.

Grup elemanları;

Vocal-Wednesday 13
Guitar-Joey Jordison
Guitar-Acey Slade
Bass-Eric Griffin
Drums-Ben Graves
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 22 Şubat 2008 19:09
Mesaj konusu Re: Murder Dolls
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Süper bir grup gerçekten Rock
Soygaz
Tarih 12 Mart 2008 15:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Ben de hasta oluyorum..Ee gitaristte bitiyor iş tabi..
DarkAges
Tarih 8 May 2008 23:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
yaptıkları müzik ilgi çekici hakkaten ben pek dinlemem ama dinlediğim zamanda çoğunlukla bed of razors ve white wedding i tercih edebilirim...
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)