Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ müzik dinlerken kendinizi nasıl hissedersiniz?
Yazar Mesaj
inci demirel
Tarih 7 Haziran 2007 19:37
Mesaj konusu Re: müzik dinlerken kendinizi nasıl hissedersiniz?
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Antalya Kayıt: May, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 3
ben kendimden geçerim
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
ant
Tarih 9 Haziran 2007 14:37
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 13
müzik dinlemek beni cok iyi hissettiriyor ister üzgün ister mutluyken.hele de burda kıbrısta!!!o kadar iyi geliyorki burda beni mutlu eden tek şey!!!

Sitemizde mesajlarımızın yazım kurallarına uygun olmasını inanki herşeyden çok istiyoruz. aman dikkat ya
  Kullanıcının profilini görüntüle
oozzggeemm41
Tarih 30 Haziran 2007 08:31
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Kocaeli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 6
huzur doluyorum böyle bi mutluluk yokkk:)
buaskfazlasana
Tarih 1 Temmuz 2007 14:45
Üye
Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Ankara Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 48
konuyla pek alakalı mı bilmiyorum ama kendimden geçtiğim nerden belli oluyor biliyor musunuz... gece rüyamda da aynı sanatçıyla düet yapıyorum yani öyle geçiyorum kendimden
Hazal
Tarih 9 Temmuz 2007 01:00
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 733
Genelde ruh halime bağlı oluyor çoğu kişi gibi.. Eğlenrek söylediğim bir şarkıda başka bir gün ağlayabiliyorum.. Ama genelde şarkı dinlerken farklı bir dünyada oluyorum.. Herşeyden uzak=)..
viya
Tarih 12 Temmuz 2007 22:57
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Müzik dinlerken, müzik dinliyormuş gibi hissediyorum kendimi.
Nasıl yani?
Nasıl müzik dinlediğime bağlı...
alasa
Tarih 16 Temmuz 2007 20:04
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Nevşehir Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Ögrenci Mesajlar: 8
müzik dinlerken rahatlıyorum kendimi buluyorum
Buzmavili
Tarih 17 Temmuz 2007 04:37
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Sevdiğim şarkılar beni eskilere götürüyorsa..Ya da eğlendirici olanlarda ritim tutmamak elde değilse (araba kullanırken trafik canavarı yapabiliyor beni ) elimde kalem varsa onu ve onun gibi başka uzun bişeyi baget olarak kullanmak hoşuma gidiyor. Boşuna müzik ruhun gıdası dememişler...
efsan
Tarih 17 Temmuz 2007 12:50
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
annem bi gün o o kulaklıkları çıkaramayacaksın der hep.. alışkanlık çikolata gibi o an ruh halim ne istiyorsa onu dinliyorum.ne de olsa müzik ruhun gıdası ama rock çok farklı..
sanki etrafımda kimse yok.. içimden atmak istediğim her neyse göğsümden fırlatabiliyormuşum gibi, iyi kötü.. sanki havadayım.hafif.huzurlu.. sanki bir kavanozun içindeyim,başım sağa sola çarpıyor ama boşluktan başka bir şey yok yanımda ve ben o kavanozun içinde delirebiliyorum.bağırabiliyorum ama herhangi biri çıkıp n'apıyorsun demiyor... sanki mutlu olmak gibi
hande
Tarih 17 Temmuz 2007 15:10
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
efsan yazmış:
annem bi gün o o kulaklıkları çıkaramayacaksın der hep.. alışkanlık çikolata gibi o an ruh halim ne istiyorsa onu dinliyorum.ne de olsa müzik ruhun gıdası ama rock çok farklı..
sanki etrafımda kimse yok.. içimden atmak istediğim her neyse göğsümden fırlatabiliyormuşum gibi, iyi kötü.. sanki havadayım.hafif.huzurlu.. sanki bir kavanozun içindeyim,başım sağa sola çarpıyor ama boşluktan başka bir şey yok yanımda ve ben o kavanozun içinde delirebiliyorum.bağırabiliyorum ama herhangi biri çıkıp n'apıyorsun demiyor... sanki mutlu olmak gibi

süper yazmışsın
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki