Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Nirvana
Yazar Mesaj
brainstorm35
Tarih 23 Nisan 2008 23:30
Mesaj konusu Re: Nirvana
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Konya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
süper bir gruptu bencede biraz geç dinlemeye başlasam da nirvanasız yapamıyorum artık.Kurt cobainde çok süper bir insandımış bence yaşıyor olsaymış eminim fırtınalar koparırdı...
  Kullanıcının profilini görüntüle
MeLL
Tarih 24 Nisan 2008 18:51
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 141
Kurt'u gerçekten saygıyla anıyoruz.. Benim aşırı aşırı sevdiğim grup ve ölümüne aşırı aşırı üzüldüğüm adam Kurt! Çok kalitelilerdi bence keşke sonu böyle olmasaydı..
Gamzece
Tarih 3 May 2008 23:39
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2008 Meslek: Tekstil Mesajlar: 153
Bence nirvana süper bir grup yani böyle gruplar fazla yok.eğlenceli ve hiperaktif bir grup.şarkılarıda bir o kadar güzel..
DarkAges
Tarih 8 May 2008 22:28
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
dinlemedim diyemem ama çok dinledimde diyemem lake of fire şarkılarını seviyorum ...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 8 May 2008 22:33
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Kurt'ü saygıyla anıyoruz..Nirvana bir efsaneydi, hala efsane ve efsane kalacak...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rockerangel3
Tarih 9 May 2008 17:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 109
smells like teen spirit sevdiğim bir şarkıdır
alametikiyamet
Tarih 2 Temmuz 2008 03:36
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Aydın Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 30
süperlermiş..
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2