| Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ özlem tekin |
| Yazar |
Mesaj |
| vlada |
 8 May 2008 18:48
 Re: özlem tekin |
|
|

Üye
Meslek: Öğrenci
|
özlem süper bişi konserlerinde acayip coşturyo
ama programında acayip hiperaktif bana biraz yapmacık geldi |
| |
|
| |
|
| denizZ |
 8 May 2008 21:15
|
|

Site Ahalisi
|
hakkaten programında ordan oraya sürekli hareket halinde... insan bir süre sonra yoruluyor onu takip edeceğim diye!!!
izleyemiyorum ben de... |
| |
|
| |
|
| eroLk |
 9 May 2008 15:15
|
|

Yeni Üye
Meslek: Web
|
erkek gibi hatun maşallah |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 15 May 2008 15:21
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
özlem tekin hayranlarına duyurulur...kenan dogulunun solisti cem öcal ile evleniyor......mutluluklar:loveya: |
| |
|
| |
|
| shiver |
 15 May 2008 16:42
|
|

Üye
|
'HİPERAKTİF' ÖZLEM TEKİN HAYRANLARI
Gençler ikinci kez hatırlatıyorum, Salı akşamı Kral TV'den başka adrese takılmayın.
Aradığınız, özlediğiniz program orada. Hiperaktif'te gerçek dünyaya dönüp, bol bol güleceksiniz. Özlem Tekin'i sizin de benim kadar beğendiğinizi (hatta çaktırmadan hayran olduğunuzu) biliyorum. Ne kadar yetenekli bir kız, inanamıyorum.
Yorumcu olarak süper (ses rengi kimseye benzemiyor) sinemada oyuncu olarak süper. Şimdi de TV'de canlı yayında sunucu olarak süper. Kral TV'nin en büyük buluşu bence Özlem Tekin'e bu işi yaptırmak. Artık maç filan da kalmadı, Salı akşamlarını not edin. Son programda müzik daha doğrusu rockçılar ağırlıkta idi. Ama iki hafta sonra bazı şöhretler Hiperkatif'e katılmak için Kral TV yönetimine torpil yaptıracak.
------
Aykut Işıklar - Bugün gazetesi 10 nisan 2008 |
| |
|
| |
|
| ARTniyetli |
 20 May 2008 09:34
|
|

Üye
|
|
en güzel şarkısı bence KARA SEVDA |
| |
|
| |
|
| shiver |
 20 May 2008 19:02
|
|

Üye
|
ASİ KIZIN AŞK PARA SİGARA VE BİRA SEVDASI
Boşuna ona rock müziğinin çılgın kızı demiyorlar. Yaptığı çılgınlıklar duruş ve tarzı, yaptığı müzik sebebiyle Türkiyenin en marjinal şarkıcısı olarak gösterilen Tekin geçen hafta Bodrumdaydı. Doğrusu uzun zamandan bu yana pek ortalarda yoktu Özlem Tekin. Amerika'ya gittiğini, kick boks yaptığını, şarkılarıyla kendine bir dünya kurduğunu ve en büyük keyfi konserlerinde yaşadığını biliyorduk bilmesine de, Bodrum'da yeni şeyler öğrendik. Meğer Özlem Tekin, yüreğindeki sevgiyi herkesin içinde gözler önüne sermekten de çekinmezmiş. Dahası coşup çocuklar gibi eğlenir, ardından efkarlanıp bira bile içermiş. Evet, ona Bodrum'da rastladık. Gölköy'deki Şeftaki plajında kalabalığın arasındaydı Tekin. Arkadaşları ve sevgilisi Cem Öcal ile pek keyifliydi doğrusu. Şakalar yapıyor, denize girip çıkınca duş alıyor, sonra sigarasını tellendiriyordu. Bir ara bira içmeye başlayan Özlem Tekin'in kollarıyla omuzlarındaki dövmeler dikkatinizi çekti. Aynı desenli dövme sevgilisi Cem Öcalın da omuzunda vardı. Deniz, güneş, aşk ve bira eşliğinde eğlenip tatil yapan Özlem Tekin'in dünya bile umurunda değildi doğrusu. |
| |
|
| |
|
| multeciyim |
 20 May 2008 19:07
|
|

Forum Demirbaşı
|
|
çok güzel paylaşım için sağol |
| |
|
| |
|
| sinan |
 20 May 2008 19:25
|
|
Site Admin
|
|
magazinsel haberleri sevmiyorum nedense. kadın tatilini yapıyor, arkadaşlarıyla eğleniyor. bu tür şeylerin hayranları ile direk ilgisi yok ki. |
| |
|
| |
 |
| shiver |
 28 May 2008 12:52
|
|

Üye
|