şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ özlem tekin
Yazar Mesaj
seboootubaaa
Tarih 25 Temmuz 2007 01:10
Mesaj konusu Re: özlem tekin
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Tokat Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
evet teomanla yaptığı düeti papatya da çok güzel ama aşk her şeyi affeder mi? ninde bende ayrı bi yeri var seni seviyorum özlem..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Rockergirl20
Tarih 31 Temmuz 2007 21:36
Banlı
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 32
Vovloxtan beri ben şeboyla ikisini çok sevmişimdir zaten..İyi bir rockçı çok da iyi bir oyuncu..
hande
Tarih 1 Ağustos 2007 15:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
dün gece özlem tekinin sitesine girdim şebnem ferah hakkında yazdıkları şeyleri okudumda fanlarının gerçekten çok üzücü şebodan adeta nefret ediyorlar ya 41 sayfa yazı yazmıslar yani yorum yazmışlar , okuduğumda soka girdim hangi sayfayı acsam bi iyi bişey yazan yoktu sonra sinirim bozuldu seboyu savunmaya geçtim ve msjlarım silindi...bu durum gerçekten de şebnem ferahı çekemediklerini kanıtladı...yani demek istediğim bu değil tabiki..
biz özlem tekin hakkında burda güzel yorumlar yapıyoruz kimse kötü bir şey söylemiyor onların öyle yapması gerçekten beni çok sinirlendirdi..
şeboya o sadece albüm yapabiliyor yazmışlar ve bunun gibi bir sürü anlamsız yorum okudum orda
soğudum çzlem tekinden bir anda..
SeBoDeLiSi
Tarih 1 Ağustos 2007 15:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
gerçekten üzücü
ScouR
Tarih 1 Ağustos 2007 16:03
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Bursa Kayıt: May, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 236
üzülmenize gerek yok arkadaşlar..bakın işte onlarda farkındalar herşeyin..akılları sıra şebo'yu kötüleyip kendilerini avutuyolar.
şebo'nun Türkiye'de rock'n kraliçesi olduğunu herkes biliyo sonuçta..
SeBoDeLiSi
Tarih 1 Ağustos 2007 16:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
evet Şebo Türkiyenin'nin rock kraliçesi Alkış Rock
hande
Tarih 1 Ağustos 2007 18:32
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
o yüzden üzülen yok böyle boş düşündükleri için üzülüyorum..
özlem tekini zaten sevmiyordum çok fazla buda iyice soğumama sebeb oldu işte..
evet şebo 1 numara
small
Tarih 1 Ağustos 2007 19:04
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Denizli Kayıt: Haziran, 2007 Mesajlar: 14
gerçekten çok üzücü ama üzülmeyin arkadaşlar biz sanatçılar hakkındaki objektif yorumlarımızdan taviz vermeyelim öylede yapıyoruz zaten..
  Kullanıcının profilini görüntüle
hande
Tarih 1 Ağustos 2007 19:11
Aktif Üye
Aktif Üye
evet katılıyorum sana small
sinan
Tarih 1 Ağustos 2007 19:33
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
özlemden soğumaya gerek yok. fanlarının yorumu fikri bu. herkesin fikri tabi ki kendine.

zaten özlem ve şebnemi karşılaştırmak imkansız ama karşılaştırılacak olsalar bu ne biz ne de onların fanları olurdu. tarafsız birinin bakması gerekir.

volvoxun dağılma sebebi zaten özlemin albüm çalışmaları yapmak istemesi diye biliyorum. herşeyde var bir hayır. volvoxun dağılması belki dünya çapında ünlenecek bir kadın rock grubunun yok olmasına sebep oldu ama dünya çapında binlerce hayranı olan sanatçılar bıraktı bizlere
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
3. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4 ... 14, 15, 16  Sonraki