şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ özlem tekin
Yazar Mesaj
shiver
Tarih 24 Mart 2008 18:49
Mesaj konusu Re: özlem tekin
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18

Rock müziğin başarılı ismi Özlem Tekin, yepyeni bir şov programı ile Kral TV’de.

Yalnızca müzikte değil, tiyatro, sinema ve müzikal gibi sanatın diğer dallarında da başarı çalışmalara imza atan sanatçı; müziği, sohbeti ve eğlenceyi “Hiperaktif”de buluşturuyor.

Sanat dünyasından sevilen isimlerin konuk olacağı programda, canlı performanslar, neşeli sohbetler, eğlenceli oyunlar ve skeçler yer alıyor.

Özlem Tekin’in muhteşem şarkıları ve yorumuyla renk katacağı programda ayrıca sanatçı, program için özel olarak hazırlanan skeçlerde de rol alacak. UNUTMAYIN PROGRAM SALI 20.00 DA
  Kullanıcının profilini görüntüle
gzm
Tarih 24 Mart 2008 20:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
paylaşım için teşekkürler..
buket09
Tarih 24 Mart 2008 21:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
ya ozlem tekini severim bu programı kacırmam hem sebomuzda konuk olur belki
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 24 Mart 2008 21:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
büyük bir ihtimal konuk olur buketim güzel haber yaa izlenir yani paylaşım için sağolasın... Rock
shiver
Tarih 1 Nisan 2008 12:37
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
Yüksel Aytuğ /Sabah
Canlı yayında TV kritiği
Şu Özlem Tekin alem kadın vesselam... Onu uzun süredir yakından takip ediyorum. Sadece şarkılarını değil, televizyon ve sinema oyunculuğunu da çok seviyorum. Özlem, bir süredir Kral TV ekranlarında Hiperaktif adıyla yeni bir eğlence programı sunuyor. Aslında buna "sunuyor" demek hafif kalır, "yaşıyor" demek daha doğru. Zira hem söylüyor, hem konuklarına eşlik ediyor, hem sıra dışı sohbetler yapıyor hem de mini parodilerde rol alarak, oyunculuk yeteneğini yeni ufuklara taşıyor. Dedik ya, Hiperaktif sıradışı bir ekran eğlencesi olma iddiasında. Bu akşam bu sıradışılığın sınırları test edilecek. Canlı yayında ilk kez "sıcağı sıcağına" televizyon kritiği yapılacak. Ben, programın başından sonuna stüdyoda olacağım. Finalde de eğrisiyle doğrusuyla Hiperaktif'i eleştiri süzgecinden geçireceğim. Canlı yayının konukları arasında Hasan Kaçan, Cem Davran, Yonca Lodi ve Badem Grubu da var. Anlayacağınız, ortalık iyice şenlenecek. Ekranlarda bir ilk'e şahit olmak isteyenler 22.00'de Kral TV ekranları karşısında olsun.

ve bu haftaki konuklar BADEM GRUBU ,YONCA LODİ, SILA ,CEM DAVRAN, HASAN KAÇAN
shiver
Tarih 1 Nisan 2008 12:39
Üye
Üye
eekleyim program artık saat 22.00 da salı günleri
gzm
Tarih 1 Nisan 2008 19:06
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
valla haber için sağolasın shiver umarım bi aksaklık çıkmaz da izlerim...
matrock
Tarih 15 Nisan 2008 11:14
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
özlem tekinin belki şarkısı dinlemeye değer bir şarkı gerçekten
''özlersin belki dönersin diye''
uLge
Tarih 16 Nisan 2008 21:00
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 44
özlem tekini seviyorum

ses çok iyi..dövmeleri mükemmel..

belki cidden dinlenmeye değer.
pelinn
Tarih 16 Nisan 2008 22:39
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 402
belki yi ben de çok seviyorum özlem tekinin sayılı dinlediğim parçalarından
10. sayfa (Toplam 16 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki