şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ panik atak...
Yazar Mesaj
denizkizi
Tarih 24 Mart 2007 12:47
Mesaj konusu panik atak...
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
Bolu Abant İzzet baysal Üni müzik öğretmenliği bölümünde okuyan 4 genç tarafından (enis can (vokal-gitar) , cem (bass) , Berk (solo gitar) ve Doğucan (davul) olmak üzere) kurulmuştur.Su an ticari amaclı olarak alternatif yapan grubun asıl tarzı punk tır.*4 Ay sonra Gruba Doğu Can(davuL) , Okan (Gitar) ve GökHan (bAss) ın girmesiyLe grup Şimdiki haLini aLmıştır.
  Kullanıcının profilini görüntüle
musacan1992
Tarih 24 Mart 2007 18:02
Mesaj konusu Re: PANİK ATAK....
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
evet çok iyi bir grup . şarkıları bana çok güzel geliyo.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
metalANDgod
Tarih 29 Mart 2007 18:53
Mesaj konusu Re: panik atak...
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
ya bu panik atak albümlerinin adı 'almayan böyle olsun' olan panik atak mı?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 29 Mart 2007 18:55
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
bugün ben de aynı şeye düştüm. "panik" grubunun bilgilerine baktığımda aynı olmadığını gördüm. bu grup farklı bi grup sanırım
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizkizi
Tarih 29 Mart 2007 18:58
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
hayır o albüm panik'in..gurubun solistti kurbanın solistti denizdi..kurban dağılınca bu gruba dahil olmuştu..tekrar birleşince gruptan ayrıldı..ikisi farklı gruplar anlayacağın
sinan
Tarih 29 Mart 2007 19:06
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
o zaman panik grubuna da başlık açalım
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
denizkizi
Tarih 29 Mart 2007 19:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
şuan açamayız başlığı yanlış olur çünkü grup dağılmamış olsa bile solistleri deniz artık kurbanda..yeni bilgilerde yok..şu an ki bütün bilgilerde deniz de var..yeni bir çalışma yaparlarsa o zaman açarız sinan abi
sIyaAhH
Tarih 31 Ekim 2007 00:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
şarkıları gerçekten çok kaliteli... epey dinliyorum bu aralar((:
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)