Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ Piiz
Yazar Mesaj
Sebomyna
Tarih 19 Nisan 2008 14:10
Mesaj konusu Piiz
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
2003 yılında Eskişehir'de kurulmuş olan Piiz'in nihai kadrosu

Vokal - Emir Yaşar
Davul - Onur Yatar
Synthesizers & Piyano - Muzaffer Doğan
Gitar/Geri Vokal –M. Doğa Usta
Bas - Ahmet Çilingir

halindedir. Bugüne kadar Ankara MK 2 Studyolarında son kadrosu ile 4’ü beste olmak üzere 19 şarkı kaydetmiştir.Grubun kendine ait 15’in üzerinde bestesi ve düzenlemesi kendisine ait 15 adet Cover parçası bulunmaktadır.
Sayısız sahne performansı sergilemiş olan Piiz' in 2 adet Video Klibi bulunmaktadır. Son video klip Hadi Denizim isimli
bestesine çekilmiştir.Klip Türkiye’nin önemli müzik kanallarından olan Dream Tv’de yayınlanmaktadır.Grup Yeditepe Üniversitesi Müzik Klübünün düzenlediği PURE CHALLENGE adlı Cover yarışmasında 1.liği elde etmiştir.Piiz grubu Eskişehir’de 222 Park’ta düzenli sahne almaktadır.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Sebomyna
Tarih 19 Nisan 2008 15:30
Mesaj konusu Re: Piiz
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Manisa Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
Arkadaşlar eğer dinlemediyseniz bu grubu dinlemenizi tavsiye ederim coverleri güzel özellikle vazgeç gönül parçasını çok farklı yorumlamışlar.
pelinn
Tarih 19 Nisan 2008 17:08
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 374
Gitme kal bu şehirde şarkısını da çok güzel yorumlamışlar.Vazgeç gönülde var ama benim favorim ''gitme kal bu şehirde''.
  Kullanıcının profilini görüntüle
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 17:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
hiç duymadım bile bu grubu...doğal olarakta dinlemedim ama bir bakayım nasıl bişey...
efsundeniz
Tarih 19 Nisan 2008 18:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
duymuştum ama hiç dinlemedim galiba yüxexes'e de çıkmışladı
buket09
Tarih 19 Nisan 2008 18:30
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
şimdi dinledim vazgeç gönül şarkısını güzelmiş
pelinn
Tarih 19 Nisan 2008 18:39
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 374
Çok fazla göz önünde bulunan bir grup değil sanırım bende sadece şarkılarını biliyorum 'hadi denizim' parçalarınada klip çekmişler
buket09
Tarih 19 Nisan 2008 18:42
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
valla ismini ilk kez duyduğum bir grup ama başarılılar yani...
multeciyim
Tarih 19 Nisan 2008 19:56
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
evet duyulmamış bir grup ve güzel söylüyorlar gerçekten...
eroLk
Tarih 19 Nisan 2008 20:10
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Web Mesajlar: 7
Yeni duydum isimlerini, ama vazgeç gönül güzelmiş...
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki