Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ popomundo
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 10 Ekim 2007 14:34
Mesaj konusu Re: popomundo
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1090
birkaç çaylak önerisi;

hergün çaylak puanı kazanıyorsunuz, bunları ilk zamanlarda mutlaka "zeka" üzerine kullanın. yetenek öğrenmek ve geliştirmekte işe yarıyor. 15/22 seviyesine filan getirdikten sonra "çekicilik"i de 10/22 filan yaptıktan sonra diğer özellikleri geliştirirsiniz.

çaylak puanları değerli şeyler. dikkatli kullanın :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 10 Ekim 2007 15:47
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1065
söylediklerini dikkate alıcam sinan abi bende anne- çömez turunu tamamladım
  Kullanıcının profilini görüntüle
RocK92
Tarih 10 Ekim 2007 18:49
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
bende oynamak istiyorum nasıl bir şey anlatırmısınız?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
pussuk
Tarih 21 Şubat 2008 15:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben bu bölümü yeni gördüm benimde karakterim var gerçekten başlarda baya zorluyorinsanı ama çok zevklibi oyun bence
efsundeniz
Tarih 21 Şubat 2008 16:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1065
evet zevkli şuan 60 puan topladım ve 5 şehir gezdim 1000 kişiye konser vereceğim gün birisi karakterimi hastaneye yatırmışş ve konser gitti off off puan alamadıım birde eğer konser saati oyuna girerseniz oarada akışı okuyabiliyorsunuz ben o sırada hemen bişiyşer ekliyorum konser kötü gittimi
sinan
Tarih 21 Şubat 2008 16:07
Site Admin
çocuk işi dışardan bakınca ama garip bir oyun işte :) galiba başlığı açtığımda yeni oynuyodum. ama şuan baya iyi yerlere gelmiş gibi. puanı 230 :)
pussuk
Tarih 21 Şubat 2008 16:07
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
o hastaneye yatma olaya durumun kötüyse kendisi gidiyor ben o yüzden konsere 3 4 gün kala kendim yatırırım ki erkenden çıksın tavsiye ederim
sinan
Tarih 21 Şubat 2008 16:10
Site Admin
sağlığınız kötüyken yeşil alanlardan birine gidip önceliği dinlenme-basınla konuşma yapın hızlı düzeliyor oralarda sağlık :)
pussuk
Tarih 21 Şubat 2008 16:12
Aktif Üye
Aktif Üye
bunu öğrendim iyi oldu hastaneye kaldırmaktan bıkmıştım devamlı bunalım yaa karakterim bendende beter oldu
efsundeniz
Tarih 21 Şubat 2008 16:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
aa bende bilmiyordum bunu tamam bende öyle yaparım artık sinan abi sende bayağı iyi gitmişsin 230 puan toplamak zordur grubunun ismi nedir bir bakim
3. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki