şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ şişlideki dürümcü
Yazar Mesaj
umuts
Tarih 4 Ekim 2007 14:20
Mesaj konusu Re: şişlideki dürümcü
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
insanlar seçimlerinde özgürdür bi kere! bi yemek yada herhangi birşey'in yararlı olması tüm insanlığı bağlamadığı gibi zararı da herkese aynı boyutta olmayabilir..fast-food yiyecekler gerçekten de zararlıdır ama biraz araştırma yaparsa insan dürümün de veya ona benzer yiyeceklerin zararlı olduğunu görecektir,hemde çoğu insan için! ön yargılı omak bence en büyük zarar, dürüm sevmeyen bir adam neden hamburger sevmek zorunda kalsın ki, belki soğan ekmek yiyordur ?
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
theconqueror
Tarih 4 Ekim 2007 14:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
kardeş ben doğaçlama yaptım,misal verdim niye kızıyorsunki hemen yaaa
umuts
Tarih 4 Ekim 2007 14:38
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 415
kızmadım ben estağfurullah fakat üslubun biraz yanlış geldi..o yüzden öyle yazdım..çok sakin bi insanımdır genel de...kusura bakma yani..( ama son yorumunda hoşuma gitmedi; "kardeş diye başlayan) şu anda çevrede o kadar çok insan var ki cümlelerine kardeşşş diye başlayan..umarım onlardan değilsin...ve lütfen bu uzamasın çünkü burası tartışma platformu değil...konuşmak istersen adresim var site de zaten..ama burdan uzamasın..yanlışl birşey söyledysem özür dilerim.
rocker
Tarih 4 Ekim 2007 15:35
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
adam iyi reklamını yapmış ama dürümden vazgeçilmez yani dersanede öğle aralarında en karın doyurucu şey yani
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 4 Ekim 2007 16:24
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
''theconqueror''yazdıklarından seni fazla amerika karşıtı gördüm ama ne olursa olsun dürüm,kebap,lahmacun bunlar süper şeylar zararlı olması pek umurumda değil
theconqueror
Tarih 4 Ekim 2007 16:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
efsun adım fatih ya aslında ülke ayrımı yapmam ama amerikalılarla ilgili kötü bir geçmişim var birde filistinde,ırakta heryerde insanlara karşı zulümler yapıyorlar işte bu yüzden pek sevmem.zaten boşuna her sene barışaROCKa gidip sesimizi dünyaya duyurmaya çalışmıyoruz.....herşey bu zulümlerin sona ermesi için...... Rock
efsundeniz
Tarih 4 Ekim 2007 16:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
anladım
spidermanx
Tarih 4 Ekim 2007 19:45
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
arkadaşlar dürüm sevmem hamburger vb. hiç sevmem yaw ben vejeteryanım ama kesinlikle Türk kültürünün vazgeçilmezidir.size katılıyorum
RocK92
Tarih 9 Ekim 2007 16:30
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
iyi reklam olmuş hakkaten.
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2