| Forum Anasayfa ~ Röportajlar ~ şebo röportaj |
| Yazar |
Mesaj |
| efsundeniz |
 4 Ekim 2007 22:16
 Re: şebo röportaj |
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Müzik
|
10 yıl öncemi bende yeni sanıyordum niye biryerde bulamadım diye üzüldüm hatta bir ara arkadaşlarla beraber sahte haber olaylarına bile girdim |
| |
|
| |
|
| sheytha |
 5 Ekim 2007 01:29
|
|

Aktif Üye
Meslek: Öğrenci
|
güzel güzel çok güzel |
| |
|
| |
 |
| IYIKOTU |
 6 Ekim 2007 12:57
|
|

Aktif Üye
|
|
bende yeni zannettim ilk önce ama sinan açıklık getirdi olaya. teşekkürler |
| |
|
| |
|
| sinan |
 9 Ekim 2007 22:15
|
|
Site Admin
|
dergi bende mevcut değil. bulabildiğim kadarıyla
rock kazanı yazar/çizeri Kutlukhan Perker tarafından yapılmış röportaj. konuyu başlatan arkadaşta da bulunduğundan emin değilim. üyelerden birinin elinde varsa karıştırıp teyit edebilir. veya en kısa yoldan kendiniz sorabilirsiniz. elbette ki doğru/yanlışı araştırmalıyız, ki bunu biz de istiyoruz. ama eldekiler üzerinden 'yargılama'lar yapılamaz. kimsenin yargı mercii değil kimse |
| |
|
| |
 |
| 4190 |
 16 Kasım 2007 04:08
|
|

Yeni Üye
|
|
Takdir ettiğimizi söylediğimiz gibi yakıştıramadığımız şeyleri de söyleyebiliriz.. hayır diyorsan bu foruma fikrini yazan insanlar yeterince özgür değil derim.. |
| |
|
| |
|
| akasa |
 16 Kasım 2007 08:53
|
|

Forum Demirbaşı
|
Napolyon : Ortaokuldaki İngilizce öğretmenim... süper yaa çok güldüm paylaşım için teşekkürler |
| |
|
| |
 |
| sinan |
 16 Kasım 2007 12:31
|
|
Site Admin
|
4190 yazmış: Takdir ettiğimizi söylediğimiz gibi yakıştıramadığımız şeyleri de söyleyebiliriz.. hayır diyorsan bu foruma fikrini yazan insanlar yeterince özgür değil derim..
ilk mesajdan derinden girmişsin. düşüncenin kısıtlandığını sanıyorsan bu mesajı yazabildiğini gözönüne alıp bir kez daha düşünmen ve sitede uzun süre durup üyelerin mesajlarını ve tavrımızı incelemen gerek.
halen özgürlük kısıtladığımızı düşünüyorsan konu ile ilgili tekrarlıyım, "hiçbir üye bir sanatçının, bir üyenin veya bir düşüncenin YARGILAYICISI olamaz". konuda görebildiğin üzere hoşuna gitmeyenler belirtebilmişler. özgürlük özgürlükleri yargılayacak şekile getirilemez. |
| |
|
| |
 |
| 4190 |
 16 Kasım 2007 17:31
|
|

Yeni Üye
|
|
Bu site şebnem ferahı pohpohlamakmı yoksa iyisiyle kötüsüyle tartışmak içinmi açıldı karar veremedim.. neyse size iyi sohbetler.. |
| |
|
| |
|
| sinan |
 17 Kasım 2007 02:45
|
|
Site Admin
|
nasıl yani :) bir insanın inancına, fikrine saldırılmasını önlemek mi pohpohlamak?
müziğini eleştir. seni ilgilendiren bazı hareketlerini eleştir. bilmem nesini eleştir. hepsini dozunda yaptığın sürece kimsenin engellediği yooook. kaldı ki hangi mesajında engellendiğini düşünüyosun ki. iki mesajın var ikisi de bu konuda. birşey üstüne fikir belirtmiyorsun. bir parça okuyup o parça üzerinden yargılama yapıyorsun.
ama düşünceleri eleştiremezsin. tercihleri eleştiremezsin. kararları eleştiremezsin. inançları eleştiremezsin. bu sanatçıların bilmemneleri için değil herhangi bir insanın bilmemnesi için de aynı şekilde geçerli. ( 'sen', genel kullanımdır. )
bu arada site ne pohpohlamak için açıldı ne de kötülemek için açıldı. pohpohlamak isteyen de durabilir eleştirmek isteyen de. kimseyi kovmadığımız gibi zorla da tutmuyoruz |
| |
|
| |
 |
| theconqueror |
 17 Kasım 2007 09:59
|
|

Forum Demirbaşı
Meslek: Muhasebe
|
|
sinan abimize kesinlikle katılıyorum....arkadaşım bence sen ne dediğini ve ne konuştuğunu bence bir gözden geçir....buradaki tüm arkadaşlar özelliklede sinan abi senin hiç bilemeyeceğin kadar değerli insanlar.ve bu sitede en büyük değerler topluluğu.... |
| |
|
| |
 |