şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ popomundo
Yazar Mesaj
efsundeniz
Tarih 7 Ekim 2007 14:21
Mesaj konusu Re: popomundo
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
dün bende kaydoldum oyuna bende bağımlılık yaptı hergün 2 saat falan oyundayım ama henüz herşeyim berbat bir şarkı yaptım berbat oldu şuan ikincisindeyim
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
rocker
Tarih 7 Ekim 2007 16:38
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
bu nasıl bir oyun anlamadım gitti
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 8 Ekim 2007 15:46
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
oradaki seçtiğin karakter ünlü olmaya çalışıyor.oyun kendi içinde sürekli devam ediyor mesela bir işe giriyorsun sen daha o işe karakteri götürmeden karakter otamatik olarak gidiyor şarkı falan yazıyorsun kendinee kip kuruyorsun tabii şarkıcılığı seçersen. umarım yanlış anlatmamışımdır yada anlayabilmişsindir
rocker
Tarih 8 Ekim 2007 17:56
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: İkizler Nerden: Van Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Yöneticilik Mesajlar: 29
iki gündür taktım kafayı oyuna
efsundeniz
Tarih 8 Ekim 2007 20:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
vallahi alışkanlık yapıyor.ve ben 3 gündür üye olduğum halde şimdiden 2 konser ayarladım
sevimli16
Tarih 8 Ekim 2007 20:26
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 119
ya bende üye oldum ama nedense şifrem gelmedi size gönderildi filan diyor bende oynamak istiyorum
rocker
Tarih 8 Ekim 2007 23:45
Üye
Üye
genelde önemsiz postaya geliyor oradadır oraya bak
sevimli16
Tarih 9 Ekim 2007 18:57
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 119
teşekkür ederim rocker oraya baktım yok bende anlamadım yanlış bişey mi yaptım ne oldu bilmiyorum tekrar teşekkürler
efsundeniz
Tarih 9 Ekim 2007 20:55
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
şifremi unuttum dersen tekrar şifreni mail adresine yollıcaklardır
sevimli16
Tarih 10 Ekim 2007 13:09
Aktif Üye
Aktif Üye
sağolun arkadaşlar başladım oyuna pek anlamasamda şimdilik sıkıcı geliyor oyun ama iyice öğrenirsem güzel bi oyun
2. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki