şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ müzik dinlerken kendinizi nasıl hissedersiniz?
Yazar Mesaj
efsan
Tarih 17 Temmuz 2007 15:17
Mesaj konusu Re: müzik dinlerken kendinizi nasıl hissedersiniz?
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 18 Temmuz 2007 00:11
Banlı
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
efsan yazmış:
annem bi gün o o kulaklıkları çıkaramayacaksın der hep.. alışkanlık çikolata gibi :) o an ruh halim ne istiyorsa onu dinliyorum.ne de olsa müzik ruhun gıdası ;) ama rock çok farklı..
sanki etrafımda kimse yok.. içimden atmak istediğim her neyse göğsümden fırlatabiliyormuşum gibi, iyi kötü.. sanki havadayım.hafif.huzurlu.. sanki bir kavanozun içindeyim,başım sağa sola çarpıyor ama boşluktan başka bir şey yok yanımda ve ben o kavanozun içinde delirebiliyorum.bağırabiliyorum ama herhangi biri çıkıp n'apıyorsun demiyor... sanki mutlu olmak gibi ;)

Hoş bi yazı tebrik ederim..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsan
Tarih 18 Temmuz 2007 11:53
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
teşekkürler
SeBoDeLiSi
Tarih 21 Temmuz 2007 01:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
7 gün 24 saat müzik olmazsa olmaz.
efsundeniz
Tarih 15 Ağustos 2007 18:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
müzik dinlerken psikopatlaşırım dengem bozulur biraz böyle depresif takılırım ama sonra kulaklğı çıkarttığım da acaip enerjik hissediyorum kendimi
Nazende
Tarih 16 Ağustos 2007 15:45
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 70
Müzik bütün sıkıntımı, sitresimi, sinirliysem sinirimi, alıp götürür benim...
Onları götürür yerine çok güzel şeyler getirir.(Huzur, mutluluk,... gibi)

Ayrıca efsan gerçekten süper bir yazı olmuş, çok beğendim.Tebrikler...
SeBoDeLiSi
Tarih 16 Ağustos 2007 15:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Alıntı:
annem bi gün o o kulaklıkları çıkaramayacaksın der hep.. alışkanlık çikolata gibi o an ruh halim ne istiyorsa onu dinliyorum.ne de olsa müzik ruhun gıdası ama rock çok farklı..
sanki etrafımda kimse yok.. içimden atmak istediğim her neyse göğsümden fırlatabiliyormuşum gibi, iyi kötü.. sanki havadayım.hafif.huzurlu.. sanki bir kavanozun içindeyim,başım sağa sola çarpıyor ama boşluktan başka bir şey yok yanımda ve ben o kavanozun içinde delirebiliyorum.bağırabiliyorum ama herhangi biri çıkıp n'apıyorsun demiyor... sanki mutlu olmak gibi

katılıyorum efsan abla
müzik benim için olmazsa olmaz tek tesellim
efsan
Tarih 17 Ağustos 2007 00:33
Site Ahalisi
Site Ahalisi
bu yüzden bu siteyi seviyorum. müzik vazgeçilmezimiz. hemen hemen aynı kafa yapısı.. ortam güzel biz güzel. yaşasın şebo
Engin
Tarih 18 Ağustos 2007 11:55
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Şarkının verdiği duygulara göre değişir ama, ben de şarkı dinlerken dünyayla bağlantımı keserim ve sadece şarkıcıyla ben kalırım... Şarkı beni nereye götürürse oraya giderim..
sheytha
Tarih 12 Ekim 2007 01:36
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 170
müziksiz bir hayat hatadır sözüne çok katılıyorum gerçektende öyle
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki