Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Albümler ~ Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Yazar Mesaj
SeBoDeLiSi
Tarih 15 Ekim 2007 12:48
Mesaj konusu Re: Şebnem Ferah - Istanbul Symphonic Project
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 753
benim yoktu bu dvd için aldırdım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gizem07
Tarih 15 Ekim 2007 13:17
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: İzmir Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 4
evet keşke sorsaydım ama ben ikisinde de var diye biliyodum dvd oynatıcı var zaten dvd bulamamıştım cd vardı o yüzden onu aldım inşallah dvd bulup alırım
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 15 Ekim 2007 15:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ya benim bildiğim ikisinde de var olmazki birisinde var birisinde yok şebo röportajlarında da böyle birşey demedi
sheytha
Tarih 15 Ekim 2007 15:59
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
yok efsuncum sadece dvd de görüntü var bende cd alıcaktım ama sadece dvd de görüntü var diyince dvd yi aldım
efsundeniz
Tarih 15 Ekim 2007 16:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
ama haksızlık ben dvdsini aldığımda sadece pc de izlemek zorunda kalıcam
IYIKOTU
Tarih 16 Ekim 2007 17:51
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 219
tekrar etmekte fayda var "ŞEBO DAHA İYİSİNİ YAPANA KADAR EN İYİSİ BU!"
umuts
Tarih 16 Ekim 2007 18:02
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 409
baştan sona ağlayarak izledim, her anıyla sıcacıktı. hatta ileride bi kızım olursa ona da izletmek istiyorum , emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.bi daha olsa olmaz mı
Hazal
Tarih 16 Ekim 2007 19:08
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 730
bu albüm ile ilgili hemen hemen bütün röportajlarını izlemeye okumaya çalıştım ve her röportajında "kocaman" bir ekiple çalıştığını söyledin bu "kocaman" ekibe binlerce teşekkürler ediyorum.. seni buket ablamı metin abimi ozan abimi ve ceren ablamı daha da yakından konserlerde bizlerle olan ilişkilerinizi daha da yakından izlememe yardım ettiniz.. herkese tekrar tekrar teşekkür ederim ellerinize yüreğinize sağlık...
badburkay
Tarih 20 Ekim 2007 16:34
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Ankara Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
hayatıma anlam katan tek şey müzik ve müzik heyecansız olmaz.beni heyecanlandıran tek kişide sensin şebnem ferah.dvd'nin yapılmasında emeği geçen herkesin ellerinden öperim harükulade bir çalışma olmuş..bir gün aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle prenses...
Solist
Tarih 23 Ekim 2007 22:27
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Çanakkale Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
İstanbul Symphonic Project'in dvd'sini izledim.Tüylerim bir kere kalktı,bir daha da inmedi Hala etkisindeyim ve evde şarkılarını anneme seslendiriyorum.Bir de konserine gelebilsem herşey daha anlamlı olurdu.Şebnem Ferah'ı gördüm diyebilmek,kuzenim gibi bir imzasını almak isterdim.Olsun o hep böyle kalsın,hayallerimizi süsleyen Şebnem Ferah olmaya devam etsin de benim isteklerim eksik kalsın.Oralarda bir yerlerde oldunu,nefes aldığını bilmek bile dünyalara değer benim için.14 yaşında sıkı bir hayranı olarak yazımı şöyle bir görse bile bana yeter de artar.Umarım bir gün onu görürüm.Umarım.SOLİST...
8. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki