Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 17 Ekim 2007 20:24
Mesaj konusu [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1118
mekan: haldun taner sahnesi önü ( harita )
tarih: 28 ekim pazar 12:30

buluşma sorumluları:
efsan
hazal

gelmesi kesinleşenler:
hazal
efsan
theconqueror ( fatih )
fb1907 ( arda )
satty_666 ( halil )
sheyta ( şeyda )

kesin gelecek veya gelmeyi düşünenler özel mesaj veya bu konu altına cevap yazarsanız adınızı ekleriz
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theconqueror
Tarih 18 Ekim 2007 16:33
Mesaj konusu Re: [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
süper yaaa o günü iple çekiyorum.....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
satty_666
Tarih 19 Ekim 2007 15:38
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Eskişehir Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 95
mükemmel yaa hadi toprak sende 305 saat yol altı üstü
sheytha
Tarih 21 Ekim 2007 00:14
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 168
bende gelebilirim sinan yalnız haldun taner sahnesi neresi oluyor bilgilendirirsen sevinirim
sinan
Tarih 21 Ekim 2007 00:24
Site Admin
ne yazık ki ben de istanbulu pek bilmiyorum. buluşma sorumluları efsan ve hazal buluşma ile ilgili ayrıntıları netleştirdikten sonra buraya ekleyeceklerdir sanırsam. oraya gelme konusunda sorun yaşamazsın umarım.

ismini yazıyorum listeye.
Hazal
Tarih 21 Ekim 2007 00:32
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 733
sheyta iett duraklarının yan tarafında büyük pembe bina oluyor. efsan buluşma yerine erkenden gidecek ve elinde sitemizin pankartı olacak. bulmaktan zorlanılacak bir yer değil .. iett durakları ve ido nun orada büyük pembe bina
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 21 Ekim 2007 00:48
Site Admin
dur bir harita bulup ekliyeyim.daha güzel olur :)
theconqueror
Tarih 21 Ekim 2007 12:14
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
ya sinan abi hiç gerek yok haritaya felan.vapurdan inince goruyosun zaten koskoca haldun taner yazıyor.....yani kimse zorlanmaz
Evolution
Tarih 21 Ekim 2007 14:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 29 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Reklam Mesajlar: 2
Buraya üye olduğuma inanmıyorum sevgili efsan namı diğer cimcime kardeşim etti yaptı şebnemi sevdirdi ya bana helal olsun ne diyim ilk defa şapka çıkardım kendisine..şebnemi severim de üye olacak kadar da olduğumu bilmiyordum bu arada 28 ekim buluşmasında emeği geçenlere de şapka çıkarıyorum sevimlisiniz ....sevgili şebnem takımıyla gurur duyuyordur sevgiyle pıtırcıklar
efsan
Tarih 21 Ekim 2007 19:32
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
evo da artık aramızda en mutlu olabileceğim anlardan birini yaşıyorum sanırım

ben sık giremediğim için siteye pek takip edemiyorum arkadaşlar. gerçi sinan harita eklemiş.. saat konusunda da sorun olursa haber vermeniz yeterli. mesela 2 gibi gelme şansınız vardır. havanın durumuna göre bir kaç planımız var,gerçi tam belirli sayılmaz ama haberimiz olursa size ulaşabiliriz..

12:30 da hazal'ın dediği gibi, elimde seboist.com yazılı dövizle haldun taner önünde olacağım inşallah.. elimden geldiğince görünür olacağım
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)
1, 2, 3, 4  Sonraki