Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 2 Mart 2007 13:16
Mesaj konusu Görüş / Istek
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
sitemiz hakkındaki görüş ve dilekleriniz
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chor
Tarih 3 Mart 2007 21:07
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Banlı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öööörenji Mesajlar: 42
sitemiz biraz monoton gibi ama beraber atlatcaz.neşeli, hale getircez
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 4 Mart 2007 23:27
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 394
tabi zamanla o da olucak,iyi gidiyor bence
  Kullanıcının profilini görüntüle
musacan1992
Tarih 6 Mart 2007 20:50
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
daha site açılalı ne kadar olduki?
uzun zaman olmamıstır heralde tam olarak bilmiyorum ama yorum yapan hep aynı kişiler o kadar üye varken
inşallah zamanla çoğalır şimdi gidişat iyi bence
garsoon
Tarih 11 Mart 2007 00:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Eskişehir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: SATIŞ PAZARLAMA Mesajlar: 4
arkadaşlar bi saattir bakıyom ama yeni konu açmak için herhangi bişey bulamadım bende iyi bi köşe yapmak isterdim ama neyse

herkese selam esk sizinle guru duyuyor

::::ZAGOR::::
TOPRAK
Tarih 11 Mart 2007 00:38
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
konu açmak için neye ihtiyacın var anlamadım ama sana yardımcı olmaya çalışırım garsoon
viya
Tarih 27 Mart 2007 13:47
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
heeey benim bi fikrim var

Site hemen hemen müzik üstüne kurulmuş bir forum platformu durumunda..
Öyleyse forumlarda güzel, ilgi çekici ve eylenceli konular olmalı..

Forum anasayfa'daki konuların genel başlıkları arasına bir başlık, ''Üyeler hakkında'' içeriğinde ise üye kendi isteğiyle kendi kullanıcı adına bir konu açıcak.. Örneğin, konu 'xxx.. bu kişi hakkındaki üşüncelerimiz isteklerimiz ona söylemek istediklerimiz ve daha rahat bir mizahla eleştiriler vs.. geyik sohbet şekli olması muhtamel fakat mesajları onaylama sisteminde moderotorlerimiz herzamanki gibi kontrol ediceklerdir..

Bence arkadaşlar site forum ise bir çok artarnatif olmalı.. bu bir fikir sadece..
sinan
Tarih 27 Mart 2007 16:07
Site Admin
fikrin için teşekkürler. ama sitemiz için oldukça erken bi fikir bence. henüz üyelerin bu kadar birbirini tanıdığını sanmıyorum.

düşünceleriniz değerlidir bizim için. başka düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz arkadaşlar.
sinan
Tarih 29 Mart 2007 18:51
Site Admin
sitemizde bulunan onaylama sistemini deneme amaçlı 2 günlüğüne kapatıyoruz. bu süre içinde mesajlarınızın kurallara uygunluğu yine takip edilecektir. ancak mesajlarınız normal şekilde onaya gerek kalmadan görünebilecektir. bu sürenin sonunda onay sisteminin gerekliliğini ölçmüş olacağız.

türkçeye ve siteye gerekli değeri vereceğinizi düşünüyoruz
viya
Tarih 29 Mart 2007 21:59
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
Bu harika bir fikir
1. sayfa (Toplam 19 sayfa)
1, 2, 3 ... 17, 18, 19  Sonraki