şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Site Buluşmaları ~ [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 22 Ekim 2007 09:55
Mesaj konusu Re: [28 Ekim] istanbul buluşması - detaylar
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
efsan abla aslında yakana karanfil koysanda olur...herkes pazar günü kırmızı karanfil taksın
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 22 Ekim 2007 15:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
ben gelemiyorum..vizeler
sinan
Tarih 22 Ekim 2007 15:16
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
aman arkadaşlar sakın. sınav, iş, okulu filan aksatmayın buluşma olacak diye. bugün olmazsa yarın olur. ama okulun, kaybedilen zamanın telafisi zor :)

fatih, karanfilli bolca insan olabilir pazar günü oralarda :) ama seboist.com pankartlı pek kişi olacağını sanmıyorum :)

iyi eğlenceler.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theconqueror
Tarih 22 Ekim 2007 17:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
abicim şaka yapmıştım zaten.....ya toprak abi gelmiyormuş üzüldüm yaa bari o gelebilseydi zaten sinan abi gelemiyor.ama olsun ya sınavlarını en iyi şekilde atlatsında biz sonrada buluşuruz toprak abiyle.değilmi toprak abi?
sinan
Tarih 22 Ekim 2007 17:28
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
:) toprak bir abi değil. abla demek istiyosan de ama abi deme :)
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
theconqueror
Tarih 23 Ekim 2007 11:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ya çok özür dilerim...kusura bakmayın lütfen hiç dikkat etmedim...benim salaklığım... toprak abla özür diliyorum senden
TOPRAK
Tarih 23 Ekim 2007 14:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
hadi bakalım öyle olsun..
theconqueror
Tarih 23 Ekim 2007 15:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
ablam affettin inşallah beni.....
istanbulss
Tarih 24 Ekim 2007 22:39
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Mesajlar: 3
Hıııım tam zamanında üye olmuşum acaba bende gelsemmi işim olmazsa bende gelebilirim.
Acaba nerelere takılacağız meken filan belirlendimi.
Bu arada arkadaşlar ben yeni üye oldum burdan kendimide tanıtayım ismim serkan istanbuldan aranıza katılıyorum.
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsan
Tarih 25 Ekim 2007 21:23
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
belirli mekanlar var aklımızda bir kaç tane serkan ama siteye yazmak pek doğru gelmedi acıkcası. havanın durumuna ya da o an bizlerin isteklerine göre değişebilir bu durum. zaten cok kalabalık olmayacağız gibi görünüyor. gelecek kişileri de, yazdığımız mekana odaklamak istemiyoruz. dediğim gibi o an değişebilir.. herkesi bekliyoruz. müsait olursan gel tabii ki.. sitemize de hoşgeldin bu arada
  Kullanıcının profilini görüntüle
2. sayfa (Toplam 4 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki