Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah demiş ki...
Yazar Mesaj
sebocu
Tarih 3 Eylül 2007 17:42
Mesaj konusu Re: şebnem ferah demiş ki...
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Hatay Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 22
dilerim ki şarkılarında acılardan çok sevinç mutluluk olsun..hayatta herşey gönlündeki gibi olsun PRENSES
  Kullanıcının profilini görüntüle
akasa
Tarih 30 Ekim 2007 18:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 541
şebom sen üzülme yeterki biz herzaman yanındayız ve seni ölümüne seviyoruz
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
fise1903
Tarih 30 Ekim 2007 21:27
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Yurt Dışı Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 0
şebom seni ölümüne seviyoruz sen bizim herşeyimizsin!!!
multeciyim
Tarih 30 Ekim 2007 22:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 519
sen herşeyin en iyisini hakettiğin için üzüntüler hiçbir zaman seni bulmasın bitanecik prensesim... Rock
gitarci
Tarih 4 Kasım 2007 19:56
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
hayatta insanın yaşadığı acılar gerçekten de yaptığı müzikte çok etkili oluyor.bazen ben de kendim bişeyler yapmaya başladığım zaman kendi içimdeki acılardan besleniyorum ve hayatımda acılarından beslenerek şarkı yaptığını düşündüğüm en büyük sanatçı şebnem ferah:)
darksky
Tarih 27 Kasım 2007 13:51
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
bir kez daha takdir ettim valla şebomu sevdiklerini kaybedip kendini bırakan çok insan tanıdım işte şebo farkı kendini müzikle toplayabilmiş keşke herkes onun gibi olabilse
bOhEmZuLiK
Tarih 27 Kasım 2007 16:36
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
helal olsun şebomuza
sevimli16
Tarih 27 Kasım 2007 17:20
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
bitanemin yaşadığı acıya bence çok fazla insan dayanamaz gerçekten helal be şebom sana hayranlığım sana sevgim sonsuz ve her geçen gün artıyor
theconqueror
Tarih 27 Kasım 2007 17:59
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 555
zaten yaşadığı acılara göğüs germeside ona fazlasıyla meyve verdi veemekte vede verecek.....birtanesin şebo
Hazal
Tarih 27 Kasım 2007 19:20
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 678
tabiiki de yaşadığı acılar azımsanamaz ve gösterdiği yenilmeme çabası ama başka bir çok insan dayanamaz gibi bir yargıyı kabul edemiyorum çünkü fazlasını yaşayan sayısız insan var ve hayatına devam eden.. aramızda bile vardır mutlaka.. ama tabiiki diğer insanlar gibi kraliçemiz de tebrik edilecek biri bu konuda ve ben inanıyorum bizlerin ve dostlarının sayesinde çok daha güçlü olacak şebomuz...
4. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki