Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ şehitlerimizle ilgili
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 10 Ekim 2007 12:22
Mesaj konusu şehitlerimizle ilgili
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
Olur ya bir çatışmada ölürsem
Arkamdan yas tutmayın
Bırakın toprağımda rahat uyuyayım
Bedenimden elbisemi çıkarmayın
Onlar benim gururumdur
Ölünce kefenim olacak
Başımdan beremi çıkarmayın
O benim şanım şerefim olacak
Ayağımdan botları çıkarmayın
Onlar nice yollar aşacak
Sırat köprüsünden geçecek
Elimden tüfeğimi almayın
O benim namusumdur
Mezarıma sembol olacak
Yaramın kanını silmeyin
Ahirette hesabı sorulacak
Göğsümden kör kurşunu çıkarmayın
O benim madalyam olacak

evet arkadaşlar son günlerde aldığımız bu acı haberlerle yıkıldık.hepimizin yüreği parçalandı...onlar bu vatan uğruna canlarını verdiler.canlarını verdiler ama onlar ölmediler.giderkende her şehit askerin ardından bıraktığı gibi bu vasiyeti bıraktılar.allah rahmetini üzerlerinden eksik etmesin.dualarımız onlarla,ruhları şad olsun.bu vatan hepinize borçlu MEHMETÇİKLER!!!
arkadaşlar eminim yazım onaylandığı takdirde hepiniz buraya görüşlerinizi yazacaksınızdır...şimdiden teşekkürler
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
RocK92
Tarih 10 Ekim 2007 18:59
Mesaj konusu Re: şehitlerimizle ilgili
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: Kırklareli Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 221
bu başlık için çok teşekkürler söylediklerinin tümüne katılıyorum.
spidermanx
Tarih 10 Ekim 2007 19:03
Banlı
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Bursa Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 245
güzel ve anlamlı.Allah hepsine rahmet eylesin.yazıcak çok şey var ama fazla söze gerek yok bence.Borcumuzu ödeyemeyiz ama elimizden geleni yapabiliriz...duyarlılığımızı bozmayalım yeter.
umuts
Tarih 10 Ekim 2007 19:49
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
söylediklerinin hepsi harfi harfine doğru, hepsine allah rahmet eylesin, dileriz ki bunlar bi son bulur artık! her nesil biraz daha duyarlı fakat mevki gereği herhalde gereğini yapamıyoruz..bir an önce bunun düzelmesi lazım!
TOPRAK
Tarih 11 Ekim 2007 02:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
daha fazla şehit vermemk için doğru düzgün dış politika istiyoruz..hepimiz Türk'üz hepimiz mehmetçiğiz..
bOhEmZuLiK
Tarih 1 Kasım 2007 03:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
ya bencede kelimeler yetmez ama arkadaşa katılıyorum duyarlılığımızı kaybetmeyelim
kimin evinde bayrak asılı değilse hemen assınlar buna ihtiyacımız var
bir bayrak astığımızda bile teröre karşı bir tepki almış oluyoruz
ve biz daha çokuz onlar az anlamına getiriyorum ben bayrağı ne kadar çok bayrak okadar destek
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 1 Kasım 2007 12:12
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
benim şahsi görüşüm bayrağımız sembolik amaçlı kullanılmamalı...çünkü dünya üzerindeki en kutsal bayrak bizim bayrağımızdır.TÜRK milletinin tepkisini onlar bayraksızda gayet iyi anlıyorlar,anlayabiliyorlar...eğer bayrak asılacaksa sürekli asılmalı.tamam çok güzel tepki veriyoruz onlara ama bayrak bence 365 gün 6 saat boyunca ömrümüzün sonuna kadar camlarımızdan inmemeli.bu bizim vatana bağlılığımızı daha çok gösterir.sonucta o bayrak binlerce,milyonlarca şehidimizin kanıyla oluştu.şuan dışarda gezince tüylerim diken diken oluyor çünkü her binada her camda yüce bayrağımız var...haydi arkadaşlar gelin birkaç günlük sembolik olarak sadece tepkimizi göstermek amacıyla değil.saygımızı,bağlılığımızı göstermek için o bayrakları hiç almayalım içeri her zaman camımızda olsun.evde dolabımızda duracağına camımızda dursun..BU VATAN TÜRK MİLLETİNİNDİR HER ZAMANDA ÖYLE OLACAK....NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
multeciyim
Tarih 2 Kasım 2007 20:57
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 522
nedense bunlar hep yazıda kalıyor hiçbir icraat yok...herkes içinden yeter artık bitsin bu olaylar şehit vermeyelim diyor ama dediğim gibi demekle yetiniyoruz...resmen milletin piyonu olmuşuz istedikleri gibi parmaklarında oynatıyolar bizi ve biz yine sessiziz...insan kendi kendine ben napabilirm diyor elbet gerçekten biz napabiliriz...sadece dua edelimki artık böyle saçmalıklar son bulsun ve şu bilinci unutmamalıyız UNUTTURMAMALIYIZ....ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ.. Rock
bOhEmZuLiK
Tarih 3 Kasım 2007 11:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 516
haklısın mülteci
çok güzel sözler söylemişsin
hep lafta kalmasın bu sözler
icrat olacak
ben buna inanıyorum
zaten şimdi hiç kimsenin dua etmadiğini sanmıyorum
zaten herkez içinden farkında olmadanda dua ediyolardır
umuts
Tarih 3 Kasım 2007 19:02
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 410
bu ne kadar etkili bilmiyorum ama; biz üniversiteye hemen her yere "kınama" ve "üzüntü" yazıları astık, şu anda yapabildiğimiz bu kadar. biraraya gelip bu konu tartışılırsa daha verimli kararlar çıkabiliyor,biz haspelkader bunu yapmaya çalışıyoruz sayımız az da olsa. tercih sonuçları açıklandığında askere geç gideceğim için üzüldüm ama bi şekilde geleceğimde buna bağlı ve üniversite biter bitmez askere gitmek istiyorum. askere gitmek istiyorum ama bilinçli bi şekilde, bence ve (bi kaç arkadaşım)genç erkeklerimizin askere alınmadan önce yada askerliğin ilk aşamasında (acemi birlikte) sadece fiziki eğitimle değil biraz da bilinçli bi şekilde eğitilmesini düşünüyorum.
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki