şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ???
Yazar Mesaj
sinem010
Tarih 24 Kasım 2007 14:03
Mesaj konusu Re: metali gürültü kirliliği olarak kabul ediyorlar ???
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Adana Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
herkesin görüşlerine saygı duymak lazım
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 24 Kasım 2007 19:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
herkesin görüşüne saygı duymak lazım da millet bizimkine hiç saygı duymuyor o zaman ben de onların görüşüne saygı duymam.metali de rock müziği de sonuna kadar savunurum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 24 Kasım 2007 19:52
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 697
Ben metal dinlerim,çok severim,çok çok severim:D Tabi çevremdekiler metal için "böğürme" terimini kullanıyorlar.. Biz ona aramızda brutal vokal diyoruz;) Tabi gürültü kirliliği diyenler olabilir..Zevk meselesi..
KoNtEs
Tarih 24 Kasım 2007 20:54
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 83
o kadar yanlış anlaşılıyoruz ki sanki biz bir öcüyüz anlamadım ki ama zevkler ve renkler tartışılmaz isteyen istediğini dinlesin ama dinlersen az da olsa bir saygı göstersin
princesofhappines
Tarih 16 Aralık 2007 21:54
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: Aralık, 2007 Mesajlar: 24
ben herkesin kendi fikri diyip saygı duymak istesem de yapamıyacağım sanırım bunu ne demek metal gürültü kirliliği ? öyle görenler dinlemiyor zaten! yıkıcı eleştiriye ne gerek var değil mi? bence metal çok güzel hatta sinirli olduğum zamanlarda rahatlamak için dinliyorum çok güzel metal şarkılar da var hem
alametikiyamet
Tarih 16 Ocak 2008 19:01
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Aydın Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 30
bence de deli bir gürültü kirliliği ama dinlemeden de olmuyor be.. aynı sigara gibi birşey
theconqueror
Tarih 16 Ocak 2008 19:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 565
bence müzikle sigara bir tutulmamalı ikiside çok farklı şeyler.....en basitinden müzik ruhun gıdasıdır ama sigara değil......
dreamdemons
Tarih 16 Ocak 2008 19:09
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Ankara Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
ama sigara sağlığa zaralıdır...metal değildir
bu arada metale gürültü kirliliği diyenleri bir türlü anlayamamışımdır
efsundeniz
Tarih 16 Ocak 2008 19:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
bugünlerde bir arkadaşım bunu sürekli söylüyor rock ve metal müzik dinleyenler özenti insanlardır diye ne kadar yanlış anlaşılıyoruz
bOhEmZuLiK
Tarih 17 Ocak 2008 12:45
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 519
evet ya çok doğru şeye değindin hep böyle anlaşılıyorun neden yaane mantıksız şeylere malzeme oluyoruz

ne tuhaf hiç anlam veremiyorum
birgün arkadaşımla geziyoruz (tabi bu arkadaş rock dinlemiyor)
birini gördük entel biri çok hoşuma gitti giyiniş tarzı arkadaş şöyle birşey dedi
"şuna bak özentiye bak hep özentiler"
dedimki ne alakası var ya o kendi içinden geldiği gibi giymiş sanane ya dedim
bende rock dinlyorum yeri gelir istediğim gibi giyinirim ne şimdi bendemi özentiyim sen buna inanıyormusun dedim
sustu kaldı
birşey diyemedi
ne yanlış düşünenler var sinir olurum bu tip insanlara ne kadar arkadaşım olsada
napiyim
6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki