şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ İstanbul Rehberi
Yazar Mesaj
theconqueror
Tarih 26 Kasım 2007 11:15
Mesaj konusu Re: İstanbul Rehberi
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
vayy efsan nerelerdeydin yaa sonunda yorum yapabildin bir konuya özledik senin yorumlarını bee ....evet kesinlikle sana katılıyorum ama fazla kalsan bile biraz uzaklaştığın an yine özlüyorsun...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
multeciyim
Tarih 27 Kasım 2007 22:43
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
evet isatnbuldan ne kadar nefret etsen de orası senin evin sığınacağın tek yer ayrılmak olmuyor bırakıp gidemiyosun... Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
IYIKOTU
Tarih 28 Kasım 2007 01:37
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 237
istanbul dan il dışına doğru uzun bir yolculuk yapacaksan genelde yola sabah 5-6 gibi çıkarsın. köprüyü geçerken hava yeni aydınlanmaya başlar hafif puslu havayla istanbul'a bakarsın. "vayyyy be" dersin içinden. denize bakarsın, kıyıdaki evlere... keşke orda bi evim olsa deniz kenarında dersin ama köprü çoktan bitmiştir ve birkaç saat içinde istanbul'u özlemeye başlarsın. denizi, kıyıdaki seninmiş gibi hayal ettiğin evleri. artık geri dönüş için gün saymaya başlama vaktidir. benim her gün yaptığım gibi...
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 28 Kasım 2007 01:55
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
istanbuldan ayrıldığım günü hatırlattın bana
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
Önceki  1, 2