Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah demiş ki...
Yazar Mesaj
sevimli16
Tarih 27 Kasım 2007 20:07
Mesaj konusu Re: şebnem ferah demiş ki...
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
benim çevremde böyle şeyleri çok fazla görüp duymuyorum doğrusun kimse yaşamıyor diyede bişey yok
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 28 Kasım 2007 10:56
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
hazalcım sana kesinlikle katılıyorum...aynı acıları bende yaşadım.emin olun sevdiklerimizi kaybettiğimiz zaman hayata daha çok sarılmamız gerekir. çünkü kaybettiğimiz kişiler yerlerinde rahat uyumak isterler.onların yerlerinde iyi uyuyabilmeleri için sevenlerinin dünyada daha iyi işler yapması gerekir.tıpkı şebomuz gibi...tabi kolay katlanılacak konular değil bunlar ama herşeye rağmen hayat devam ediyor....
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
esqi
Tarih 29 Kasım 2007 17:53
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Kayıt: Kasım, 2007 Mesajlar: 71
payaştığım için sağol .
şebocum herşeyin en iyisi seninle olsun sen üzülmee...
hande
Tarih 12 Aralık 2007 00:45
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: May, 2007 Mesajlar: 250
şebomuzun söyledikleri ağzından çıkan her söz bizim için çok değerli ve bir o kadarda anlamlı ..
viperboy
Tarih 27 Aralık 2007 19:50
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
video çok güzel sağol eline sağlık
bOhEmZuLiK
Tarih 17 Ocak 2008 15:58
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
şebomuz çok büyük bir şey atlatmış tabi atlatabilmişmi onun içinde
ben sevdiğim biriyi kaybetsem daha kendimi toparlıyamam diye düşünüyorum ama hayat devam ediyor dediğin gibi fatih ama işte Allah hiç kimseye vermesin böyle birşey hayatın en zor yanı olsa gerek
yani ablamın arkadaşı abisini kaybettiğini duyduğumda bile bir kaç gün kendime gelemedim hemde hiç tanımadığım biri için
Allah sabır versin herkezin yanında olsun böyle durumlarda
theconqueror
Tarih 17 Ocak 2008 16:17
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
öyledir ölüm her insanın en çok korktuğu şeydir.insan çok zor toparlanır toparlanabilmesi içinde gerçekten çok güçlü ve metanetli olması gerekir....
bOhEmZuLiK
Tarih 17 Ocak 2008 16:23
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
of bu dediklerinin bende olduğunu pek sanmıyorum
metanet - güçlülük bilemem aslında
işte allah büyük diyiyorlarya bende allaha sığınırım diye düşünüyorum sahipsizin sahibi allah derlerya ama ginede allah bana öyle birşey göstermesin
theconqueror
Tarih 17 Ocak 2008 16:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
amin kimseye göstermesin....
yenidEngin
Tarih 21 Ocak 2008 17:38
Banlı
Yaş: 16 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 15
Şebnem'imizin bunları yaşadığını bilmek herkes gibi beni de çok üzüyor, ama aynı zamanda ona duyduğum saygının ve bağlılığın da artmasını sağlıyor.. Ve de kendisinin de söylediği gibi bu acılar onu büyütüyor, geliştiriyor, isyana ve müziğe sürüklüyor..
5. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sonraki