şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ antalya konseri!!!!!!
Yazar Mesaj
darksky
Tarih 27 Kasım 2007 12:08
Mesaj konusu antalya konseri!!!!!!
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
ocakta bir antalya konseri olduğunu duydum kesin bilgisi olanlar paylaşırlarsa sevinirm (konserin +18 olduğuda inanmak istemediğim bir duyum)
  Kullanıcının profilini görüntüle
Hazal
Tarih 27 Kasım 2007 19:15
Mesaj konusu Re: antalya konseri!!!!!!
Görevli
Görevli
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 747
ben de antalya da bir konser olduğunu duymuştumama tarihini kesin bilmiyorum.. eğer bir bar konseri olursa +18 olur muhtemelen ama umarım öyle bir şey olmaz..
ve en kısa zamanda da istanbul da bir konser verir şebom!!!
theconqueror
Tarih 28 Kasım 2007 11:02
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
hepimizin en büyük hayali istanbulda tekrar konser vermesi...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
canSSuu
Tarih 5 Aralık 2007 16:27
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
evet bende ocak ayında şebonun antalayada konser vereceğini duydum..umarım doğrudur ve 18 yaş sınırı yoktur gitmeyi çok istiyorum ilk şebo konserim olcak..kesin bişeyler bilen lütfen yazsın..
chatlak
Tarih 6 Aralık 2007 17:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Antalya Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
1ocakta konyaaltı açıkhavada olduğunu duydum ama yaş sınırıyla ilgili bir bilgim yok eminim süper bir konser olacak kesin gideceğim.
canSSuu
Tarih 6 Aralık 2007 21:49
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
konyaaltı açık havadaysa yaş sınırı yoktur. yani umarımm:D
sheytha
Tarih 16 Aralık 2007 01:15
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 177
çok özledik şeboyu artık yaa
TOPRAK
Tarih 16 Aralık 2007 12:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
arkadaşlar duyumlar sonucu hareket ettiğimizde başımıza neler geldi umarım hatırlıyosunuzdur..konser kesinleşmedikçe buraya bir şey yazmayalım lütfen..
JediKnight
Tarih 22 Ocak 2008 12:51
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
Şuanda izmir ve ankara konserleri mevcut antalyada herhangibir konseri yok en azından önümüzdeki bi kaç ay yok gibi belki yaza gelir antalyaya.
avangard
Tarih 30 Nisan 2008 18:47
Banlı
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Antalya Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 42
konser olduysa da artık bana faydası yok. sitede yeniyim. asosyal bir hayatım olduğu için aktüaliteden bi- haberim .neyse hoşçakalın arkadaşlar
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)