| Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ başlık açmadan önce okuyun..lütfen! |
| Yazar |
Mesaj |
| TOPRAK |
 14 Ağustos 2007 02:12
 başlık açmadan önce okuyun..lütfen! |
|
|

Yönetici
|
seboist.com bir müzik sitesi..sebnem ferah ve müzik hakkında her şeyi paylaşabileceğiniz ve bulabileceğiniz bir site burası..şebnem ferah türkçe rock ve yabancı rock dışında müzik ile ilgili paylaşımlarınız için bir bölüm burası..ordan burdan şurdan..tabiki herşeyi paylaşalım müzik dışındaki konuları bile..bu yüzden böyle bir bölümümüz var..
fakat sizlerden ricam: konuları seçerken konuya gelebilecek cevaplarıda düşünmeniz..çok güzel,paylaşımın için teşekkürler,çok ilginç,katılıyorum,katılmıyorum gibi cevaplar forumu kısırlaştırır..elbetteki fikirlere katılıcaz yada katılmıycaz beğenimizi ifade edicez..fakat bunu nedenleriyle yaparsak daha güzel olur..bazı konular neden katılacağımızı bildiremiyeceğimiz için kilitlendi ve silindi..
artık ordan burdan şurdan bölümüne açacağınız konular yönetici onayından geçince foruma çıkacak..
bu açıklamayı 'neden konum silindi' gibi sorularla karşılaşmamak için yapıyoruz..
burası her şeyi paylaşabileceğiniz bir site..üyelerin daha çok katılım sağlıyacağı konuları açarsanız çok daha güzel olacak ve çok daha büyük bir hızla büyüyeceğiz..
şimdiden teşekkür ederim.. |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 18 Aralık 2007 02:23
 Re: başlık açmadan önce okuyun..lütfen! |
|
|

Yönetici
|
uzun zamandır vizelerim nedeniyle siteyle ilgilenemiyorum..öncelikle bu yüzden sizden ve yönetici arkadaşlarımdan özür dilerim..
şuanda da ordan burdan şurdan bölümünde büyük çapta temizlik başlattım..sanırım üyelerimiz yeni..hoşgelmişler aramıza..fakat özellikle bu başlığı okumadan geçmişler..
arkadaşlar!!bu bölüm mevcut başlıklarımıza uymayan müzikle ilgili konular içindir..hayatıda başlaşıcaz tabiki..FAKAT geyik bölümü burası değildir ve sitemizin hiç bir yerinde mevcut değildir..
tekrarlamak gerekirse:evet,güzelmiş,hoşuma gitti,katılıyorum gibi cevaplar alacak konular açmayınız..yazım kuralları için uzun bir süre çaba harcasakta amacımıza ulaştık sizlerin sayesinde..çok teşekkür ederim..herkes çok özenli bu konuda..(olmayanlarda zaten aramızda değil ) birde bu bölümün seviyesini korursak ve yine bölümdeki amacımıza ulaşırsak inanın sitemiz daha şık olacaktır..
tekrar teşekkür ederim.. |
| |
|
| |
 |
| umuts |
 18 Aralık 2007 15:24
|
|

Site Ahalisi
Meslek: Öğrenci
|
|
çok doğru bir tespit olmuş toprak abla. vizlerin iyi geçmiştir umarım,seni burda görmek çok güzel. |
| |
|
| |
 |
| TOPRAK |
 18 Aralık 2007 17:37
|
|

Yönetici
|
teşekkür ederim umuts herşey yolunda ilerliyor..
bu bölüm biliyorsunuz onay sisteminde..yani yönetim tarafından onaylanmadığı sürece açılan başlıklar çıkmıyor..uygun görülmeyen başlıklar onaylanmadığında ise neden açtığım başlık siliniyor tarzı sorularla karşılaşıyoruz..herkese tek tek açıklama yapmak yerine buraya yazmayı uygun gördük.. |
| |
|
| |
 |