şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ Görüş / Istek
Yazar Mesaj
metalANDgod
Tarih 30 Mart 2007 18:57
Mesaj konusu Re: Görüş / Istek
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
bencede harika bir fikir.türkçem konusunda bayadır uyarılıyordum.ama uyaruları dikkate alarak düzelttim.viya nın fikride çok güzelmiş.uygulamaya konmasını bekliyoruz...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
mehmetoktay123
Tarih 21 Nisan 2007 17:22
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Bursa Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: ÖĞRENCİ Mesajlar: 11
valla arkadaşlar benim bu siteden haberim yoktu canım şebomun resimlerini ararken buldum üye oldum açılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama harika bi site olmuş
sinan
Tarih 21 Nisan 2007 17:58
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
teşekkürler mehmet, site 2 aydır açık.
shybo
Tarih 22 Nisan 2007 18:22
Üye
Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: Adana Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: o da olur bi gün işallah:) Mesajlar: 56
çok kaliteli ve seviyeli bi site diye düşünüyorum.en azından diğerlerinden farklı.ve türkçeye verilen önem zaten süper.ki benimde uyarılmam çok hoşuma gitti:)teşekkürler.
sinan
Tarih 22 Nisan 2007 19:03
Site Admin
duyarlılığınız için tüm üyelere, biz teşekkür ederiz.
viya
Tarih 25 Nisan 2007 12:23
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
aa bende teşekkür ederimya harikasınız..

Hadi banada teşekkür edin

( site her geçen gün daha da aktifleşiyor. Bu sevindirici bi haber )
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 25 Nisan 2007 13:37
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
sağol viya..birlikte büyüyoruz
last
Tarih 26 Nisan 2007 09:50
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
diğer forumlardan farklı bir yanı var bu forumun.yazdığın mesajları en başta düzelttin düzelttin yoksa bir daha düzeltemiyorsun.şimdi;sende o zaman dikkatli ol diyeceksiniz ama yine gözden kaçıyorsa sonradan aklıma bir şey daha gelmişse o zaman ne yapacağım.birde biraz ağır kuralları var sitenin.en ufak bir şeyde yallah uzaklaştırıldın yada tak kilit başıma gelmedi ama bence ağır.bunlar biraz hafifletilse fena olmaz.en azından şu mesaj düzeltme olayı genişletilse fena olmaz.saygılar...
sinan
Tarih 26 Nisan 2007 13:18
Site Admin
kurallarımız katı da olsa bizi biz yapan ve yapacak şeylerdir. bunlar yönetimin fikrine göre artırılabilir de azaltılabilir de. üye olan birisi bunlara uymakla yükümlüdür

mesaj düzenleme konusunda haklısın. en azından düzeltme fırsatını sizlere vermeliyiz. bunu yönetim ile detaylı görüşelim. teşekkürler.
last
Tarih 26 Nisan 2007 14:29
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
sonuna kadar hiyerarşik ve katı bir yönetim yani.biz kural koyarız üyeler uyar.iyi tamam öyle olsun sebnem ferah aşkına ne diyim:)
2. sayfa (Toplam 20 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, ... 18, 19, 20  Sonraki