şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Ordan Burdan Şurdan ~ çocukluğumuzu hatırlayalım....
Yazar Mesaj
Soygaz
Tarih 15 Aralık 2007 21:40
Mesaj konusu Re: çocukluğumuzu hatırlayalım....
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 698
Elime flütü aldığımda aklıma ilk gelen şarkı süperbabadır hemen onu çalarım

Ayrıca Kolalı Jelibonn'u(ŞeBoDeLiSii ) kapağından yerim diğer türlü tat alamıyorumm
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
smra
Tarih 21 Aralık 2007 20:09
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: Tokat Kayıt: Aralık, 2007 Mesajlar: 40
çocukluğumdan beri hep salıncaktan ve merdivenlerden düşerim

bir de sürekli birileriyle iddaya girer ve kaybederdim sokaktaki bütün çocuklarla kavga edip onları anneme şikayet ederdim,bir de beni nasıl dövdüklerini gösterirdim [kendi üstümde]
misafirliğe gittiğimizde arkadaşlarımla elimizi kullanmadan yaş pasta yeme yarışı yapardım yine kaybederdim
sadece tek bişeyi kazanırdım YAKAN TOP!
cadibens
Tarih 31 Aralık 2007 13:39
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
küçükten dizlerimin hep yaraydı bir yerlere dizlerimi vuraktan halen böyle yaralar çıkıyor
birde saçlarımı iki yandan örmek
  Kullanıcının profilini görüntüle
TOPRAK
Tarih 3 Ocak 2008 14:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
geçen gün bir alışveriş merkezine gittik..orda kavanozlarda şekerler vardı..yılan şeker kolalı horoz vs. vs. ..çok güzellerdi..ye ye bitmedi..
bOhEmZuLiK
Tarih 3 Ocak 2008 14:06
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 522
of ya hep çocuk kalsaymışık ne güzel olurmuş
babam geçen gün bize şemsiye şeker almış
ben yiyemedim evde yoktum
pelinn
Tarih 3 Ocak 2008 20:12
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 385
canım şeker istedi
tugcem00
Tarih 27 Nisan 2008 03:39
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: İstanbul Kayıt: Nisan, 2008 Meslek: Moda Mesajlar: 12
bana gerçekten çok güzel bir çocukluğumun olduğunu öğrettiğin için çok çok çok çok teşekkür ederim çok kötü geçti sanıyodum gerçi biliyor musunuz ben hala kolalı jelibonu kapağından yiyorum
wundeba
Tarih 1 May 2008 23:25
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Trabzon Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 38
güzel bir paylaşım gerçekten de hatırlattı çocukluğumu teşekkürler Rock
atomik
Tarih 2 May 2008 22:41
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Balık Nerden: Ankara Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
çok büyüdüm sayılmaz ama bunların hepsini bende yaptım

şimdi çocukluğumun böyle geçmesine çok sevindim.hep sade olduğunu düşünür üzülürdüm.yaşamışım bende o güzelim yılları... .. .
DarkAges
Tarih 8 May 2008 17:52
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
ben bayağı bir eğlendiğimi hatırlıyorum çocukken ama ne yazık ki belki de en neşeli geçen yıllarımdı ama hiçbirşeyi bilinçli olarak yapmadığım için hatırlamıyorum belki de sadece eğlenme amacıyla yapılmış olduğu için güzeldi neden şimdi eskisi kadar tat vermiyor ki ya da aynı tadı veriyor ama biz mi almak istemiyoruz çocukluk bu yaptığımız diyerek...ne olursa olsun yine de güzeldi (=
6. sayfa (Toplam 10 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki