şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Gündem ~ Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 20 Aralık 2007 17:35
Mesaj konusu Re: Eurovision'a Mor ve Ötesi gidecek
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
BEN KURBANIM BU CAMBAZLIĞA
Haberi biliyorsunuz alternatif rock müzik grubu mor ve ötesi erovizyon yarışmasında ülkemizi temsil edecek.TRT'nin bu seçimi ciddi bir kitlesi bulunan grubun fanlarını sevindirdi.Üstüne üstlük şarkının türkçe olacağaı müjdesi varki ballı kaymak...
Ve fakat ama!bildiğim kadarıyla mor ve ötesi "duruşlarıyla"kitlelerle kucaklaşma derdi olmayan bir topluluk.Üstelik hani nasıl derler birazda "cool"filanlar...Erovizyon doğası gereği kitleleri ilgilendiren bir organizayon,temsil edilen ülkelerin müzik eğilimlerinide az buçuk yansıtan bir tavrı var.Mor ve Ötesi gibi herşeye mesafeli bir grubun,mesela bu anlamda içinde bulunduğumuz cağrafyayı nasıl yansıtabileceğini merak ediyorum!

Kötü niyetli değilim meraklıyım sadece,üstelik merakım sadece bununlada sınırlı değil.
Hani "cool" mevzusu varya örneğin yarışmada alışık olduğumuz kareografi nasıl olacak?
Arkada "hobidik gubidik" oynayan bir dansçı grubuyla benim bildiğim Mor ve Ötesi aynı kareye girmez bile.Eeee sahnede heykel gibi dikilen(kliplerinden öyle biliyorum)adamlarla işin fantezisini nasıl yapacağız?Neyse bu yılda kafaları karıştırdı TRT.Müzikal seçim iyi,temsil mevzusu sıkıntılı,bindik erovizyon kayığına gidiyoruz yarışmaya,haydi hayırlısı...

(MESUT YAR)
19.12.2007-POSTA GAZETESİ
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 5 Ocak 2008 12:34
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
mor ve ötesi eurovision'a elektro gitarla davul-zurnanın kullanıldığı folklorik bir rock şarkısı hazırlayacak

Sırbistan'ın başkenti belgrad da düzenlenecek 53.cü eurovision şarkı yarışmasında Türkiyeyi temsil edecek olan Mor ve ötesi,içinde folklorik ögeler bulunan bir şarkıyla puan toplamaya çalışacak.grup üyeleri hazırlayacakları şarkıya davul-zurna sesiyle takviyede bulunacaklarını açıkladı.Avrupalı müzik dinleyicisinin aşina olduğu bu folklorik sesler,rock şarkısının içine yerleştirilerek kültür tanıtımıda yapılmış olacak.

TRT'ye üç şarkı verilecek

Mor ve ötesi TRT ye üç şarkı teslim edecek.Bu şarkılardan biri davullu zurnalı rock şarkısı olacak.Diğer ikiside grubun kendi tarzında rock eseri olacak.Grubun solisti Harun Tekin tek amaçlarının Türkiyeyi iyi bir şarkı ile temsil etmek olduğunu söyledi.
SABAH GAZETESİ-BÜLENT İPEK
22.12.2007

buyrun işte ben demiştim..arkaya bide halay çeken ekip istiyoruz..halay folklör kötümü demeyin boşu boşuna tartışmaya girmeyelim..tabiki değil ama ne davulu ne zurnası..gülben ergendenmi bahsediyoruz mor ve ötesinden mi
sinan
Tarih 5 Ocak 2008 13:04
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
vah mvö vah
pelinn
Tarih 5 Ocak 2008 13:20
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 420
hadi hayırlısı
  Kullanıcının profilini görüntüle
Soygaz
Tarih 5 Ocak 2008 16:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 702
Hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olur...
pussuk
Tarih 5 Ocak 2008 16:01
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
bence değişik bir hava olur gibimi geliyor inşallah beni şaşırtmazlar ben onlardan iyi bir performans bekliyorum çünkü
efsundeniz
Tarih 6 Ocak 2008 10:27
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
çokda iyi bir sonuç beklemiyorum çünkü harun tekin in sesi yetersiz ve siyasetin fazlaca karıştığı bir yarışmada türkiye nin çokda şansı yok gibime geliyor
TOPRAK
Tarih 6 Ocak 2008 18:44
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
söylediklerinin hepsine katılırım ama harunun sesinin yetersiz olduğuna asla..
bOhEmZuLiK
Tarih 7 Ocak 2008 11:10
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
sanmıyorum siyasete değil sese bakacaklarıne inanıyorum ve harununda sesine güveniyorum
theconqueror
Tarih 7 Ocak 2008 13:01
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 567
hepimiz buna inanmak istiyoruz.....
4. sayfa (Toplam 21 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5 ... 19, 20, 21  Sonraki