şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ fatih erdemci
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 21 Şubat 2007 14:18
Mesaj konusu fatih erdemci
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
1970 yılında İstanbul'da doğdu..İlk ve orta öğrenimini yine İstanbul'da tamamladı.1990 yılında girdiği Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümünden 1998 yılında mezun oldu.
Küçük bir çocukken müzik düşünmeye,lise yıllarında ise akustik gitar çalmaya başladı.Ve bu yıllarda bir çok gece kulubünde sahne çalışmaları yaptı...
1998'de çıkan "9'da9" adlı albümde yer alan pop-rock tarzındaki "BEN ÖLMEDEN ÖNCE" isimli parçasıyla müzik otoritelerinin dikkatini çkemeyi başardı...
Müzik dünyasında büyük ilgi gören parçaya Ömer Faruk SORAK yönetmenliğinde,başarılı ışık oyunlarının kullanıldığı bir klip çekildi...
Bu klipte en az parça kadar ilgi gördü ve Fatih ERDEMCİ sözü ve müziği kendisine ait olan bu parçası ile televizyon ve radyoların listelerinde üst sıralarda yer almayı başardı..
Bir parçasıyla 1998 yılında çok büyük bir başarıya imza atan Fatih ERDEMCİ,daha sonra da 10 parçadan oluşan "YAŞAMAK ZOR"adlı solo albümü ile sevenleriyle buluştu.
Tamamının söz ve müziği kendisine ait olan albümün süpervizörlüğünü;Tansel DOĞANAY yaptı..
Albümünün ilk klibi ise Hakan YONAT yönetmenliğinde "SUÇUM DEĞİL" adlı parçaya çekilmiştir

sanatçı şu anda ikinci solo albümü için stüdyoda..merakla bekliyoruz..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
hurkal
Tarih 24 Şubat 2007 16:05
Mesaj konusu Re: fatih erdemci
Üye
Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 39
BEN ÖLMEDEN ÖNCE harika bi şarkıydı hala beni etkileyen şarkılardan biridir..
TOPRAK
Tarih 24 Şubat 2007 16:08
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
fatih erdemci şu aralar stüdyoda 2. albümü için çalışıyo..büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum..eminim ilkini aratmayacak bi albüm gelecek
denizkizi
Tarih 24 Şubat 2007 17:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
en cok sevgıdım sarkısı sucum değill ıkıncı albumunude dort gozle beklıorummm
  Kullanıcının profilini görüntüle
Buzmavili
Tarih 26 Şubat 2007 14:53
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
Bunalım dostu şarkıları ile dinlettiriyor kendinii
jose
Tarih 12 Nisan 2007 13:46
Banlı
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Muğla Kayıt: Nisan, 2007 Meslek: öğrenci Mesajlar: 73
neden yeni bir albüm çıkarmıyor???
denizkizi
Tarih 12 Nisan 2007 16:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
evet ya çok güzel olur çıkarsa böyle bişey duyan olursa hemen söylesin lütfen
TOPRAK
Tarih 12 Nisan 2007 18:11
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
TOPRAK yazmış:
fatih erdemci şu aralar stüdyoda 2. albümü için çalışıyo..büyük bi sabırsızlıkla bekliyorum..eminim ilkini aratmayacak bi albüm gelecek

ben haber vermiştim zaten..
denizkizi
Tarih 12 Nisan 2007 19:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
pardon ben onu unutmuşum
Buzmavili
Tarih 19 Nisan 2007 15:41
Banlı
Yaş: 26 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 93
TOPRAK yazmış:
TOPRAK yazmış:

ben haber vermiştim zaten..

Hatırlatmak istemiş iştee kötümüü
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)