Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ aykan ilkan
Yazar Mesaj
Hazal
Tarih 22 Ocak 2008 00:48
Mesaj konusu Re: aykan ilkan
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 684
grkmdrtblk buraya yazdığın mesajları aykan ilkan ın okuyup sana yardımcı olması pek mümkün değil ama dersanenin internette sitei bulunmakta ordan ulaşman daha kolay olur.
  Kullanıcının profilini görüntüle
grkmdrtblk
Tarih 22 Ocak 2008 23:08
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
ya arkadşlar biri bana aykan abiinin ders verdiği yerin adresini yada netteki adresini versin tabi hala oraya devam ediyorsa ben aradım aradım bulamadım lütfen arkadaşlar yardım edin!!!
sebodelisi84
Tarih 28 Ocak 2008 15:39
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 23 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Halkla ilişkiler Mesajlar: 1
merhaba ben daha yeni üye oldum benim gibi sebo hastalarıyla tanışmak güzel olacak
sinan
Tarih 28 Ocak 2008 17:05
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
bunu şebnem ferah başlığında belirtseniz :) tabi aykan ilkan da birtanedir, onun ve diğer grup arkadaşları için de yorum bekleriz.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
asigenc
Tarih 30 Ocak 2008 15:52
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
çok iyi bir davulcu
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Hazal
Tarih 4 Şubat 2008 19:33
Görevli
Görevli
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 684
İyi ki doğdun Aykan Abi:)!!!!
sinan
Tarih 4 Şubat 2008 20:17
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1095
nice başarılı ve mutlu yıllara
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SeBoDeLiSi
Tarih 4 Şubat 2008 20:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 745
iyiki doğdun Aykan abi nice mutlu yıllara.
sheytha
Tarih 6 Şubat 2008 01:35
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 160
aykan abinin konserde ayağa kalkıp elindeki bagetleri döndürme hareketine bitiyorum ya harika bir davulcu
hardrock
Tarih 12 Şubat 2008 02:22
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
show adına oldukça keyif veriyor, her aralığı bagetleri çevirerek dolduruyor, iyi bir davulcu, saçları uzunken daha bi yakışıyordu davula. son bgm konserindeki solosu süperdi...
4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki