Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Şebnem Ferah ~ şebnem ferah
Yazar Mesaj
sevimli16
Tarih 24 Kasım 2007 20:01
Mesaj konusu Re: şebnem ferah
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 117
ama ama ben istanbula gelemem buradaki konserini kaçırmıştım tekrar konyaya gelse kesinlikle kaçırmam galiba gelmez çok şanssızım kaderimde buda mı vardı şebomun konserini kaçırmak
  Kullanıcının profilini görüntüle
Seqo
Tarih 27 Kasım 2007 20:24
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
Teşekkür ederim.Çoğu bilgiyi biliyordum.Fakat bir kaç tane daha eklemiş oldum dağarcığıma
sametyy
Tarih 19 Aralık 2007 21:53
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: Sakarya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
valla bence de 10 numara olmuş teşekkürler:)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
cadibens
Tarih 31 Aralık 2007 13:13
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 7
Sebonun yazdığı sözler sanki hayatımdan alıntı ben onu artık kısa cümleler kuruyorumla tanıdım ve o şarkısında gözyaşıma engel olamadım. Ardından seslendiren sanattıçının kim olduğuna baktım ki Seboymuş o zmandan beri hayranıyım.
MUJDAT
Tarih 5 Ocak 2008 19:47
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Kayseri Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 1
seboşum seni cok ama cok seviyorum ne olur mesajlarıma cevep ver kayseriye konserlere gelmeni iple çekiyorum selamlar kayseriden
bOhEmZuLiK
Tarih 6 Ocak 2008 12:05
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
şebomuzun birde şöyle bir asalati var
tanıdığım birkaç kişi rock dinlemesede
"aaa şebnem ferah farklı o başka rock ama olsun çok şeker çok temiz kalpli biri"
diyen çok olmuştur
dreamdemons
Tarih 14 Ocak 2008 17:38
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Ankara Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 16
Ben Şebonun Ankara'da oturduğunu bilmiyordum.Hele de ODTÜ Ekonomi Bölümü'nde okuduğunu hiç bilmiyordum:S
Geçen sene ODTÜ'de konser vermesinin sebeblerinden biri bu olabilir mi acaba?(sadece bir fikir tabi:D)
ROCKandSEBO
Tarih 24 Ocak 2008 18:36
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 13 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
acaba şebnem abla bizim bu yazdıklarımızı okuyor mu??? bilen var mı??
efsundeniz
Tarih 24 Ocak 2008 18:42
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
son konserinde pankartımızı görmüş belki merak edip girip bakmıştır
satty_666
Tarih 24 Ocak 2008 20:52
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Koç Nerden: Eskişehir Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 95
bence mutlaka biliyordur belkide aramızda ne dersiniz=)
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
10. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14  Sonraki