şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Yabancı Rock ~ Evanescence
Yazar Mesaj
musacan1992
Tarih 24 Mart 2007 04:40
Mesaj konusu Re: Evanescence
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Boğa Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2007 Meslek: ögrenci Mesajlar: 113
valla ben bu kıza bayılıyorum sesi çok güzel ya o biçim yani
şarkıları bana çok güzel geliyor ama sizi bilemem
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
sinan
Tarih 24 Mart 2007 16:22
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
haklısın viya. onun için dünyanın şebosu, şebo için de türkiyenin amy'si diyolardı bi ara.
viya
Tarih 24 Mart 2007 22:16
Banlı
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 191
aa ciddenmi bu kanımın başkalarınında katılmış olduğuna sevindim
  Kullanıcının profilini görüntüle
metalANDgod
Tarih 29 Mart 2007 20:05
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
güzelmiş o söylenen şey:) bence çok doğru.bring me to life şu ana kadar izlediğim en iyi kliplerden biriydi.ilk izlediğimde daha ingilizce bilmiyodum bu yüzden anlamamıştım ama yinede etkilenmiştim. daha sonra sözleri çevirdiğimde anlamının da güzel olduğunu gördüm.ve daha çok etkilendim:D
denizkizi
Tarih 29 Mart 2007 21:19
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
kesinlikle süper anlamlar taşıyoo benceede şarkı
ilker
Tarih 1 Nisan 2007 14:38
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 5
sebo my immortal ı söylemiş ama ben bulamadım böyle bi kayıt bilgisi olan war mi?
sinan
Tarih 1 Nisan 2007 17:45
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
"war mı" değil "var mı". lütfen yazım kurallarına uyunuz.

böyle bir kayıttan haberimiz yok. bir konser sırasında bring me to life şarkısını söylemiş. ama çok da güzel söylediği söylenemez. belki profesyonel bi kayıt güzel olabilirmiş ama konser çekimleri genelde çok güzel olmuyor
last
Tarih 3 Nisan 2007 17:56
Banlı
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Aslan Nerden: Sivas Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 35
sebnem ferah fan sitelerinde en çok ilgi gören grup evanescence..ses benzerliğinden olsa gerek ha birde amy hanımın güzel olmasından kaynaklanıyor herhalde..abartıldığı kadar iyi değil bence..
zizemm
Tarih 8 Nisan 2007 12:30
Üye
Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Samsun Kayıt: Mart, 2007 Meslek: öğrenciii Mesajlar: 94
bence şebomuzun amy ye benzetilmesi güzel bir şey değil sonuçta şeboyu amy lee yi tanımadan çok çok önce dinliyoduk seviyoduk... hem bence bring me to life hiç olmamış şebodan amy lee ye benzetilmesi sevmiyorum belki şebomun kendine özgü oldunu kendime kanun gibi göstermiş olduğumdandır haksız olabilirm ama bu benim için böyle...

yazım kurallarına biraz daha dikkat
metalANDgod
Tarih 8 Nisan 2007 15:13
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Aydın Kayıt: Mart, 2007 Mesajlar: 117
evet ya bencede bi sanatçıyı diğerine benzetmek çok saçma.neymiş şebo türkiyenin amy simiş.illa şebnem ferah türkiyede yabancı birini temsil etmek zorunda mı? tek başına kendi ismiyle çok iyi bi rocker olamaz mı şebnem ferah? zaten çok iyi müzik yapıyo....
2. sayfa (Toplam 13 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Sonraki