Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Konserler ~ Konser varr............
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 30 Ocak 2008 00:31
Mesaj konusu Re: Konser varr............
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
selçuk!!

ne kadar iyi düşünülmüş bir teklif..bizde isteriz 2005 megan arabayla harika self servis olan bir yolculuk yapmayı..faakaaatttt...

kardeşim tutmuşsun biz arabayla gidicez birlikte gidelim diyosun..sen kimsin arkadaşın kim nerden geliyosun nereye gidiyosun da bide gelin masraf paylaşalım diyosun..megan arabalı biri için nedir ki o kadarcık yol bu 1..ikincisi biz sitemizde böyle saçmalıklar istemiyoruz..mümkünse tekrarlama..sana iyi yolculuklar iyi eğlenceler..

yazdıklarını silelimmi diye çok düşündük fakat kalması yolunda karar vardik..herkes görsünde başka biride tekrarlamasın diye..

konuya devam edin lütfenn..
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
selcukcadir
Tarih 30 Ocak 2008 10:22
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Danışmanlık Mesajlar: 8
toprak,,

sen kinsin kimm gibi bir ifade hiç hoş değil öncelikle onu söylemek isterim..

ayrıca site admini arkadaş bir açıklama yapmamı rica etmiş bende yaptım.
bunda bu kadar büyütülecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendi üstüne alınma gerek yok, siteyi ziyaret eden diğer insanlarda olduğunu unutma
birde konuyu silerdik ama ibret olsun diye silmiyoruz gibi davranışta bulunmuşun, ama bence yanlış yapmışsın silinmesi gerekiryorsa silme yetkisi bulunan arkadaşlar siler zaten..
Herkese iyi eğlenceler,,
Diğer arkadaşlarından bu konuşmalar için özür dilerim....
  Kullanıcının profilini görüntüle
sinan
Tarih 30 Ocak 2008 12:02
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1115
toprak benim kadar inisayitifi bulunan yönetici bir arkadaşımızdır. yalnış anlamayın ama toprak kadar yazmamak için ben de kendimi zor tuttum.

iyi ve kötü niyetlisiniz bunu ilk bakışta anlamamızı bekleyemezsiniz. tabiri caizse her gelen de bu türde bir teklif yapamaz. uzatmaya gerek yok. lütfen mümkün olduğunca siteye uğramayın. kimsenin gelmesini de beklemeyin.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tugi53
Tarih 30 Ocak 2008 19:56
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 29 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Rize Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 3
bostancı konsernin görüntülerini ekliyimmi buraya?
sinan
Tarih 30 Ocak 2008 20:04
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1115
kendi çektiğiniz görüntüler mi. sizinse mümkünse youtube e ekleyip buraya ekleseniz
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
tugi53
Tarih 30 Ocak 2008 22:06
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 29 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Rize Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 3
aslında arkadaş için çekmiştim ama sitenize linkleri ekliyim dedim madem yükledim rapide ama silmişsiniz.alanlar ekler artık youtube a
asil
Tarih 2 Şubat 2008 02:16
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
ya 13 sayfayı okumak biraz zor geldi bu saatte ben yeni üye arkadaşlar izmirden slm izmirli şebnem ve izmir dışı şebnem arkadaşlara herkeze izmir konserine gelcek varmı izmirden yada dışardan izmirli arkadaşlar nerdesiniz ya 23 şubat büyük gün
tugi53
Tarih 2 Şubat 2008 04:18
Yeni Üye
Yeni Üye
http://rapidshare.com/files/86594972/__350_EBO__4_.mpg
JediKnight
Tarih 2 Şubat 2008 13:29
Üye
Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İzmir Kayıt: Kasım, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 18
offf baya kalabalıkmış ben istanbuldakine gidicektim bilet kalmadığından gidememiştim sonra izmir konserini gördüm aldım bileti bakalım izmirdeki konser nasıl olacak sırf konser için okulu bırakıp burdur dan izmire geliyorum arkadaşlarla
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
asil
Tarih 2 Şubat 2008 16:01
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
bekleriz bekleriz
13. sayfa (Toplam 14 sayfa)
Önceki  1, 2, 3 ... , 12, 13, 14  Sonraki