şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ buket doran
Yazar Mesaj
susuzsutabancasi
Tarih 12 Eylül 2007 21:30
Mesaj konusu Re: buket doran
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
buket abla bitane onu çok seviyorum(z) bir kadına ancak bu kadar yakışır gitar çalmak şebnem le birlikte
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
seboizimrock
Tarih 28 Eylül 2007 16:52
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: Konya Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Tekstil Mesajlar: 1
buket ablamız bir başka. gitar çalışıyla herkesi büyüleyen, kendine bağlayan bir kişi. hep seni şebonun yanında görmek istiyoruz
mavilimon
Tarih 28 Ekim 2007 01:38
Üye
Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Mesajlar: 10
aykan ilkan ile beraber rockstar galacticanın içindeler.
  Kullanıcının profilini görüntüle
serdar208
Tarih 29 Ekim 2007 12:04
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 25 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Kayseri Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Satış / Pazarlama Mesajlar: 4
mrb yazdıgımı okuyormusun bilmiyorum okumanı isterdim boşu boşuna yazıyorum biliyorum canım başarıların devamını dilerim
akasa
Tarih 20 Kasım 2007 20:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
açıkcası çok başarılı buluyorum kendisini süper biri
multeciyim
Tarih 18 Aralık 2007 23:41
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 20 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Kocaeli Kayıt: Ağustos, 2007 Mesajlar: 523
arkadaşlar buket doran demir demirkanın gitaristi olduğunu biliyormusunuz tabi eskiden daha doğrusu şöyle diyim şarkının ismini bilmiyorum ama sözlerini yazarsam bilirsiniz kesin ''yine aynı şarkı çalıyor....başka dostlar etrafımda....bir resimde bu geceden''diye bir şarkısının klibinde buket doran gitarist bakarsınız Rock
efsundeniz
Tarih 19 Aralık 2007 17:00
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
o şarkının klibine bakarsanız bateristte duman ın bateristi
sinan
Tarih 30 Ocak 2008 14:32
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1144
buket dorana özel fan sitesi www.buketdoran.biz açmış arkadaşlarımız. sitemizle ilgisi bulunmayıp kendilerini desteklemekteyiz. başarılar dileriz. ( buket doran hakkında daha sık bilgi bekliyoruz :)
ayBenizZ
Tarih 3 Mart 2008 21:38
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Yengeç Nerden: Ankara Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
ıımm.. ne desem ki..bir kere "taş" gibi..gerçekten çoooook güzel .) solosuna laf yok zaten .)
buket09
Tarih 21 Mart 2008 21:12
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 264
Kendi Köşk, birbirinden keyifli eğitim programları sunuyor.ünlü basçı Buket Doran, Kendi'de verdiği gitar eğitimlerinde deneyimlerini öğrencileri ile paylaşıyor. Teorik bilgileri ile uygulamalı dersleri harmanladığını belirten Doran, böylece gençlerin öğrenme heycanının canlı kaldığının altını çiziyor. Solfej, nota müzik bilgisi gibi bölümlerden oluşan eğitim öğrencilerin ilgi duyduğu parçalar üzerinde yapılan pratiklerle renklendiriliyor.

kaynak: bluejean mart sayısı.
3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki