şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Türkçe Rock ~ direc-t
Yazar Mesaj
susuzsutabancasi
Tarih 15 Eylül 2007 19:08
Mesaj konusu Re: direc-t
Üye
Üye
Yaş: 14 Cinsiyet: Erkek Burç: Yengeç Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
çok güzel bi grup hasret ve ama aşkım yok u çok seviyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
denizkizi
Tarih 15 Eylül 2007 22:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
hasret...nefret ettim senden...süper ya içlerinden ne geliyosa o anda yazmışlar Rock
  Kullanıcının profilini görüntüle
Erockhan
Tarih 15 Eylül 2007 23:31
Üye
Üye
Yaş: 19 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: Samsun Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 11
gerçekten hoş
efsundeniz
Tarih 20 Ekim 2007 10:31
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
dün adanada rock festivali vardı ve direc-t de festival grupları arasındaydı.dışarısı içerisinden daha kalabalıktı zaten sözü edilen bir sürü kişi ve grup gelmedi neyse direc-t 2. grup olarak çıktı ve gerçekten coşturdu , biz dışarıda coşduk onlar içeride coştular hep bilindik şarkılarını çaldıkları için hepsine eşlik ettik ve içerdeki seyircilerden acaip çığlıklar geliyordu özellikle ibo nun bir şarkısını söylediler adını unuttum ama o şarkıda hem onlar hem biz seyirciler koptuk. yani sahne performansları gerçekten güzeldi
asigenc
Tarih 31 Ocak 2008 16:39
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Ocak, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 24
dur sakın konuşma, hasret ve başa dönebilir miyiz şarkılarını seviyorum
TOPRAK
Tarih 31 Ocak 2008 21:23
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
geçen akşam kral da hangar programına katıldılar..bilge nasıl hasta ama sesi hiç çıkmıyodu konuşurken..ama bi şarkıya başladı..sanki albümden söylüyordu..ben rockçıların bu huyunu seviyorum işte..hep canlı söylüyorlar
sinem010
Tarih 1 Şubat 2008 12:59
Üye
Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Adana Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 61
hasret,başa dönebilirmiyiz,odun aşk,git bunlar çok güzel
bOhEmZuLiK
Tarih 1 Şubat 2008 13:09
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 529
"ama sen varsın "çok tatlı bir şarkı çok hoşuma gitti
BLUEROCK
Tarih 20 Şubat 2008 18:14
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 4
ben de çok seviyorum direc-t yi :p
okyanus37
Tarih 14 Mart 2008 23:11
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Kastamonu Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 14
ama aşkım yok benim aşkım yok güzel yaa bir de affet nefret ettim senden sözleri de çok güzel.en tutulan şarkısı hasret sanırım..: teşekkürler
2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
Önceki  1, 2, 3  Sonraki