şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Grup Arkadaşları ~ ceren tügen akyıldız
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 23 Şubat 2007 02:51
Mesaj konusu ceren tügen akyıldız
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
Şebnem Ferah tarafından grubun küçük meleği olarak adlandırılan Ceren Tügen Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık bölümü öğrencisi ... Ceren aynı zamanda Ozan Tügen'in kardeşidir.. Konserlerde Şebnem Ferah'a geri vokal yapan Ceren, grubun en son üyesi.. Ve Şebnem Ferah fanları tarafından da çok sevimli ve sıcakkanlı olarak bilinir...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
gulden
Tarih 8 Mart 2007 01:57
Mesaj konusu Re: ceren tügen
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
ne güzel ya,grupta aile ortamı var..tabi kendisini tanımıyorum ama çok sempatik birine benziyor..
  Kullanıcının profilini görüntüle
denizkizi
Tarih 8 Mart 2007 20:48
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 17 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: Konya Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 556
gülden çok güzel söylemişsin..ozan abiyle ceren,metin abiyle buket abla..ne güzel biz bir aileyiz..
gulden
Tarih 8 Mart 2007 21:16
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: Balıkesir Kayıt: Mart, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 396
kesinlikle biz bir aileyiz,hep birlikte büyüyoruz..
sinan
Tarih 19 Ağustos 2007 06:15
Mesaj konusu Re: ceren tügen akyıldız
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1135
geç de olsa özür dileyerek tebrik ediyorum kendisini. bildiğim kadarıyla 7 temmuzda dünya evine girmiş ve akyıldız soyadını almıştır.

ailesiyle bir ömür boyu mutluluklar dilerim.
Engin
Tarih 19 Ağustos 2007 11:36
Banlı
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Başak Nerden: İstanbul Kayıt: Ağustos, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 258
Biz de tebrik ediyoruz kendisini o zaman buradan..
serdar208
Tarih 23 Ekim 2007 23:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 24 Cinsiyet: Erkek Burç: Akrep Nerden: Kayseri Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Satış / Pazarlama Mesajlar: 4
cerencim inşallah okuyorsundur fazla heveslenme işimi senden geri almama az kaldı. yani sen idareten buruyorsun sebonun yanında (başarıların devamı dilegiyle öptüm )
umuts
Tarih 6 Şubat 2008 19:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 412
biraz geç yazıyorum farkındayım ama;hakkında çok fazla birşey bilmiyorum sadece yorumum sesinden yana olacak, şeboyla seslerinin rengi çok benziyor bence, özelliklede 10 mart 2007 konserinde bunu farkettim..hep hayatımızda olması dileğiyle kendisine başarılar ve mutluluklar diliyorum.
theconqueror
Tarih 7 Şubat 2008 21:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
benimde konserde çok dikkatimi çekmişti.şebnem feraha veliaht olarak gösterebileceğimiz ses kalitesine sahip biri...başarılarının devamını diliyorum....
burcin
Tarih 8 Şubat 2008 00:52
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: Antalya Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 3
evet bence de çok iyi sesi var...
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
1, 2  Sonraki