şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Diğer ~ göksel
Yazar Mesaj
bOhEmZuLiK
Tarih 11 Şubat 2008 11:24
Mesaj konusu göksel
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
Göksel, 1971 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve orta okuluİstanbul'da tamamladı. 1988 yılında Boğaziçi Üniversitesi FelsefeBölümü'nü kazanan sanatçı, müziğe olan ilgisinin artmasıyla 1991yılında okuldan ayrılmak zorunda kaldı. 1989 yılında Aroyo Odo ÇokSesli Korosu'nda yer aldı. Müzik çalışmalarına özel solfej ve şandersleri alarak başladı. İstanbul Üniversitesi öğretim görevlisi GülSabar ve İran asıllı müzisyen Evlim Bahçeban'dan özel dersler aldı.Müzikle profesyonel olarak uğraşmaya karar veren Göksel, özel müzikçalışmalarının yanı sıra birçok orkestrada solistlik yaptı.
1995 yılında Sezen Aksu ve Sertap Erener'in çalışmalarında vokalistolarak görev aldı. Ve aynı yıl ünlü müzisyen Onno Tunç'la tanışmasıylabirlikte müzik yaşamını bir albüm ile bütünleştirmeye karar verdi.Ancak Onno Tunç'un talihsiz bir kaza sonucu ölümüyle aramızdanayrılması Göksel'in albümünün gecikmesine neden oldu. Müzikaldeneyimlerine deneyim katarak geçirdiği iki yılın ardından ilk albümünü1997 yılında çıkardı.
"Yollar" adını taşıyan albümde onsekizyaşından itibaren yaptığı söz ve bestelerine yer verdi. Müzikdirektörlüğünü Sarp Özdemiroğlu ve Kave Bahçeban'ın yaptığı albümde onparça yer aldı. Kendininkiler dışında söz ve müzikleri Sezen Aksu veOnno Tunç'a ait "Kurşuni Renkler" ve "Yakışıklı" adlı iki şarkıyıyorumladı. Albümün ses getiren ilk parçası farklı gitar tonları,Göksel'in teatral yorumuyla funk tarzı hareketli ritmler içeren "Sabır"oldu. arkı dekorundan senaryosuna kadar deneysel tatlar içeren videoklibiyle de müzikseverlerin dikkatini çekti. Albümün ikinci klibi isesanatçının duru vokaliyle akıllarda yer eden “Uzun Uzun Yollar”açekildi ve yönetmenliğini Cansu Akbel yaptı. Göksel, bu albümünde YavuzÇetin, Levent Altındağ, Erdem Sökmen, Tahsin Ünüvar, Erkin Aslan gibigenç ve yetenekli isimlerin yanında Attila Özdemiroğlu, Erkan Oğur gibiduayenlerle çalıştı.
Sanatçı ikinci albümü "Körebe" Ekim 2001'de piyasaya çıktı. Toplam11 şarkının bulunduğu albüm şarkılarının 5'inin bestesi, 9'unun dasözleri sanatçının kendisine ait.
  Kullanıcının profilini görüntüle
bOhEmZuLiK
Tarih 12 Şubat 2008 11:56
Mesaj konusu Re: göksel
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
teoman ve mangayla söyledikleri taşbebek çok hoşuma gidiyor
"boşver kılıfımı benim içim güzel"
özelliklede şarkıda bu kısım süper
gzm
Tarih 19 Mart 2008 21:13
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Aslan Nerden: İstanbul Kayıt: Mart, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 165
benim rock müziğin dışında en beğendiğim üç sesten biri diyebilirim gerçekten hoş bir sesi var ve bir o kadar da sempatik bir insan...
SeBoDeLiSi
Tarih 19 Mart 2008 21:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Boğa Nerden: Eskişehir Kayıt: Haziran, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 754
Bende seviyorum Göksel'i yabani otlar da güzel
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
akasa
Tarih 2 May 2008 20:04
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Eskişehir Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 556
gerçekten ya bende seviyorum çok fazla dinlemesemde dinlediğim zaman zevk alıyorum..
DarkAges
Tarih 8 May 2008 16:52
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: May, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 148
seviyorum bu kadını yaa sesi falan çok hoşuma gidiyor(=
bexex
Tarih 17 Temmuz 2008 02:56
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Ankara Kayıt: Temmuz, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 108
pek beğenmiyorum.tatlı,sempatik ama ne biliyim sevmiyorum.bir şeyi bana itici geliyorum,ne olduğunu henüz bulamadım
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)