Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Spor ~ voleybol
Yazar Mesaj
TOPRAK
Tarih 12 Şubat 2008 20:00
Mesaj konusu voleybol
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
.1 TAKIMIN OLUŞUMU

4.1.1Bir takım en fazla 12 oyuncu, bir koç, bir yardımcı koç, bir masör ve bir tıp doktorundan oluşur. Oyunculardan biri müsabaka cetvelinde takım kaptanı olarak belirtilmelidir.

4.1.2 Her takımın 12 oyuncudan oluşan nihai listesinde bir (1) “Libero” belirtme hakkı vardır.

4.1.3 Libero dışıdaki oyunculardan biri müsabaka cetvelinde takım kaptanı olarak belirtilmelidir.

4.1.4 Sadece müsabaka cetveline kayıtlı oyuncular oyun alanına girebilirler ve müsabakaya iştirak edebilirler. Koç ve takım kaptanı müsabaka cetvelini imzaladıktan sonra kayıtlı oyuncular değiştirilemez.

4.2 TAKIMIN YERLEŞİMİ

4.2.1 Oyunda olmayan oyuncular takımın oturma sıralarında oturmalı veya kendi ısınma sahalarında bulunmalıdırlar ve takımın diğer mensupları da takımın oturma sıralarında oturmakla birlikte
buradan geçici olarak ayrılabilirler. Takımların oturma sıraları yazı hakemi
masasının yan taraflarına, serbest bölgenin dışına yerleştirilir.

4.2.2 Müsabaka esnasında sadece takım mensuplarının takımlarının sırasında oturmalarına veya ısınma sahasında bulunmalarına müsaade edilir

4.2.3 Oyunda olmayan oyuncular oyun esnasında ısınma sahasında (Kural 1.4.4), molalarda ise kendi oyun alanlarının arkasındaki serbest bölgede topsuz olarak ısınabilirler.

Oyuncular set aralarında serbest bölge içinde ısınma amacıyla top kullanabilirler.
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
TOPRAK
Tarih 12 Şubat 2008 20:00
Mesaj konusu Re: voleybol
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Eskişehir Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 969
sanırım hayatımın önceliklerinden biri..voleybol oynamayı çok seviyorum..
sinan
Tarih 12 Şubat 2008 20:15
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1107
ben de izlemeyi :))
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kardelen7301
Tarih 13 Şubat 2008 05:29
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 22 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İzmir Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 9
voleybol dedin aklıma ortaokul voleybol il birinciliğimiz geldi ya takım kaptanı da bendim söylemesi ayıp ) hey gidi günler yaşlanmışız
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsundeniz
Tarih 13 Şubat 2008 16:20
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
voleybolu bende sevmiyorum zaten oynayamıyorumda ama izlemesini bende severim özellikle babamla izlemesi çok eğlenceli oluyor
umuts
Tarih 14 Şubat 2008 22:30
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 406
amatör olarak okulda oynadığımız olmuştur beden eğitimi derslerinde..ben de izleme taraftarı olanlardan yanayım..birde çok heyecanlı oluyor izlemesi ben kasılıyorum bazen izlerken...
gitarci
Tarih 12 Mart 2008 13:43
Üye
Üye
Yaş: 17 Cinsiyet: Erkek Burç: Yay Nerden: İstanbul Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 66
Lisedeyken beden derslerinde devamlı valeybol oynardık hocalarımızla. öyle çok bildiğimden değil ama oynardım ole.Çokta heyecanlı olurdu:D
denizZ
Tarih 12 Mart 2008 16:48
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
ben voleybol oynamaya bayılıyorum!!! her fırsatta oynarım. okuldayken tenefüslerde, öğlen arasında falan saatlerce oynardım bıkmadan. yazın bir iki kişi buldum mu etrafımda bırakmam, sabahtan akşama kadar bıkmadan usanmadan oynarım. gerçi herkes yorulur bırakır, karşımdakiler sürekli değişir ama ben hep sabitim sahilde de süper oluyor!
voleybol oynamayı çok seivyorum...
bOhEmZuLiK
Tarih 13 Mart 2008 02:52
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 484
bak işte bunu becerebiliyorum ve çok seviyorum oynamayı
hatta bahçede basketbol topuyla bile voleybol oynadığımı hatırlarım(voleybol topu ve hafif bir top bulamamıştık o gün)
(ıyy ama parmaklarımın ağrısı 3 gün boyunca sürmüştü)
denizZ
Tarih 29 Mart 2008 23:13
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Koç Nerden: İçel-Mersin Kayıt: Şubat, 2008 Mesajlar: 430
basketbol topuyla voleybol oynamayı ben de çok yaptım basketbol antrenmanlarında ara verdiğimiz zaman voleybol oynardık, tabi voleybol topunu nerden bulcaz? bir de delilik resmen ya, o kadar antrenman yap, arada basketbol topuyla voleybol oyna, sanki hiç hareket etmemişiz, yorulmamışız gibi! ama ne yapayım, ikisinin de tadı ayrı bir güzel
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
1, 2, 3  Sonraki