şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ recep ivedik
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 14 Şubat 2008 22:58
Mesaj konusu recep ivedik
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1134

Yönetmen: Toğan Gökbakar
Senaryo: Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne
Oyuncular: Hakan Bilgin, Şahan Gökbakar, Fatma Toptaş, Tuluğ Çizgen, Nedim Doğan, Vural Buldu, Hakan Akın, İsmail Hakkı, Volkan Can, Lemi Filozof
Yapımcı: Faruk Aksoy, Mehmet Soyarslan, Ayşe Germen, Raif İnan
Görüntü Yönetmeni: Ertunç Şenkay
Süre: 1 saat, 30 dk.

Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 15 Şubat 2008 19:15
Mesaj konusu Re: recep ivedik
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 60 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1069
kolay kolay sinemaya gitmem ama bu film geldiği zaman gidicem fragmanlardan izlediğim kadarıyla iyi birşeye benziyor özellikle ;
ağzını otobüsün camına yapıştırdığı ,
kapı tekmelerken bir kadın görüyor orada''kapı benim olduğundan sorun yok'' dediği kumsalda koştuğu bölümler çok komik
sinan
Tarih 15 Şubat 2008 19:17
Site Admin
biraz belaltı espriler filan ama eğlendirici yine de. bugün buna gitmeyi düşünüyodum. olmadı :) bir başka sefere
umuts
Tarih 15 Şubat 2008 23:46
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Kova Nerden: Kars Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 412
şahan'ı tv8 den beri takip ediyorum,zaman zaman ara versemde. Ben bu film için zamanımı ve paramı harcamak istemem.kendisi kaliteli bi insan ama film bana göre değil.
pelinn
Tarih 16 Şubat 2008 14:28
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 16 Cinsiyet: Bayan Burç: Terazi Nerden: Antalya Kayıt: Aralık, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 397
hoş komik sadece o kadar görünüyor kişiye göre değişir ama bende gidiceğimi zannetmiyorum
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 19 Şubat 2008 11:07
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: Bursa Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 565
bende gidip izleyebilceğimi sanmıyorum.o film için bir haftasonumu feda edemem açıkçası.ama cd'si çıktığı zaman alır izlerim...
bOhEmZuLiK
Tarih 19 Şubat 2008 13:49
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Bayan Burç: Oğlak Nerden: Erzurum Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 527
bende sanmıyorum koskocaman bir hafta sonumu ona ayıracağımı birde cd side çıksa alıcağımı sanmıyorum ooo her çıkan filmin cd sini alsak bütcemiz şebomuzun albümlerini almayada yetmez yani sadece şebo değil ama her çıkan filmi alamıycağım gibi birde zaten yakında tv de verirler izlerim işte
ama tabi sinemanın tadı ayrı
schauhin
Tarih 23 Şubat 2008 18:31
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Terazi Nerden: Ankara Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Müzik Mesajlar: 6
çok komik ya koptum
sinan
Tarih 26 Şubat 2008 02:09
Site Admin
hehe bu akşam gittik arkadaşlarla. güzeldi ya. baya eğlendik. bazı sahnelerde gülmekten gözümüzden yaş geldi :))
pussuk
Tarih 26 Şubat 2008 02:44
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
ben de gitsem mi gitmesem mi arasında kaldım evet gülmek için hoş bir film doğrudur komik ama sinemada izlemek pek istemiyorum evde alıp rahat rahat gülmeyi tercih ediyorum artık dvdsini bekliyeceğiz
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
1, 2, 3, 4, 5  Sonraki