Anasayfa

Şebnem Ferah

Volvox

Forum

Galeri

Şarkı Sözleri

Iletişim

şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ arog
Yazar Mesaj
sinan
Tarih 14 Şubat 2008 23:02
Mesaj konusu arog
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1097

Cem Yılmaz'ın GORA filmi başrol karakteri "Arif"in ikinci macerası "Yontma Taş Devri"nde geçiyor.

gösterime giriş tarihi hakkında henüz net bilgi bulunmamaktadır
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsundeniz
Tarih 15 Şubat 2008 19:18
Mesaj konusu Re: arog
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 57 Cinsiyet: Bayan Burç: Akrep Nerden: Adana Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Müzik Mesajlar: 1067
fragmanlardan izlediğime göre gora kadar komik bir filme benzemiyor ama tabii gidip görmek gerekiyor
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsan
Tarih 15 Şubat 2008 20:18
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
ben devam filmlerini ilki kadar iyi bulamıyorum hiç, bir kaç istisna hariç gora da çok aman aman komik değildi bence. cem'in olması ayrı ajantaj ama filmde güldüğüm sayılı sahneler vardı. arog için beklentilerimi büyük tutmak istemiyorum, sonra kötü oluyor
  Kullanıcının profilini görüntüle
theconqueror
Tarih 15 Şubat 2008 22:03
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 18 Cinsiyet: Erkek Burç: Balık Nerden: İstanbul Kayıt: Eylül, 2007 Meslek: Muhasebe Mesajlar: 556
bence arog gora kadar iyi olmaz.çünkü uzayda geçen bir olayı daha gerçeğe benzetebiliyorlar ama taş devri ile ilgili filmler pek gerçekçi olmuyor genelde komik olurmu olur ama gora kadar güzel olmaz bence.neyse bekleyeceğiz ve göreceğiz
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 5 May 2008 16:53
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 14 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 674
Arog Gora kadar iyi olmaz bu 1, bence Gora da güzel değildi bu da 2..Filmin fragmanı da itici geldi bana...
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)