şeboist :: şebnem ferah fan sitesi  
www.seboist.com © 2005-2008  

Şebnem Ferah
Forum Anasayfa ~ Sinema - Tv ~ Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
Yazar Mesaj
pussuk
Tarih 15 Şubat 2008 19:17
Mesaj konusu Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi - Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
Tür : Gerilim / Müzikal / Suç
Gösterim Tarihi : 15 Şubat 2008
Yönetmen : Tim Burton
Senaryo : John Logan , Stephen Sondheim , Hugh Wheeler
Görüntü Yönetmeni : Dariusz Wolski
Müzik : Stephen Sondheim
Yapım : 2007, ABD
Oyuncular
Johnny Depp (Sweeney Todd) , Helena Bonham Carter (Mrs. Lovett) , Alan Rickman (Yargıç Turpin) , Timothy Spall (Beadle Bamford) , Sacha Baron Cohen (Adolfo Pirelli) , Jayne Wisener (Johanna) , Jamie Campbell Bower (Anthony Hope)

Benjamin Barker zalimce hapishaneye gönderilmiş ve ailesi mağdur olmuş bir berberdir. Karısına göz koyan Hakim Turpin, onun başına gelen felaketlerin sorumlusudur. İsmini Sweeney Todd olarak değiştirerek Londra'ya geri dönen Barker, eski evinin yerinde Mrs Lovett'ın yaşadığını görür. Londra'nın en kötü pastalarını yapan bu pastane sahibi kadın, Todd'a karısının kendisini zehirlediğini söyler. Turpin'den intikam alma arzusu daha da güçlenen Todd'a, Mrs Lovett yardımcı olacaktır

Sweeney Todd adıyla kötü bir üne sahip olan Benjamin Barker'ın komedi, dram ve gerilim dolu hikayesi... Sweeney Todd'un Londra'da açtığı berber dükkanı, kendisinin kötülük konusunda tam bir kopyası olan kiracısı Mrs. Lovett'la olan sıradışı ilişkisi nedeniyle hayli ünlenir. O sıradan bir berber değildir; efsanedir ama hiç de iyi ünü olmayan bir efsane...

1979 yılında Broadway'de gösterime girdiğinde büyük sükse yaratan ve En İyi Müzik dahil 8 dalda Tony Ödülü kazanan müzikal, tüm dünyada yüzlerce kez sahnelendi

Johnny Depp bu filmde hem oyunculuğunu hemde sesini çok güzel ortaya koymuş filmi çok merak ediyorum gelsin hemen gidicem
  Kullanıcının profilini görüntüle
efsan
Tarih 15 Şubat 2008 20:25
Mesaj konusu Re: Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
Site Ahalisi
Site Ahalisi
Yaş: 22 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 316
müzikal ve de gerilim bugün vizyona girmiş. iztanbul'a döndüğümde izleyebileceğim sanırım ama merak ettim
pussuk
Tarih 15 Şubat 2008 23:58
Aktif Üye
Aktif Üye
Yaş: 21 Cinsiyet: Bayan Burç: Kova Nerden: Yalova Kayıt: Ekim, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 239
yalovaya gelmesi çok uzun sürücek yaa
sinan
Tarih 16 Şubat 2008 00:17
Site Admin
Yaş: 23 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Kayıt: Şubat, 2007 Mesajlar: 1122
tim burton. çok güzel. johnny depp tim burtonun kadrolu elemanı galiba :)) corpse bride'da victor'u seslendiren yine depp.

filmi merak ettim doğrusu. not alıyım.
  Kullanıcının profilini görüntüle Yazarın web sitesini ziyaret et MSN Messenger
prensesim
Tarih 17 Şubat 2008 01:11
Yeni Üye
Yeni Üye
Yaş: 20 Cinsiyet: Erkek Burç: Oğlak Nerden: İstanbul Kayıt: Şubat, 2008 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 2
sırf Johnny Depp için gitmeye değer biraz da müzikal bir filmmiş ilginç olduğunu düşünüyorum gitmek lazım
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
Soygaz
Tarih 19 Haziran 2008 12:35
Forum Demirbaşı
Forum Demirbaşı
Yaş: 15 Cinsiyet: Bayan Burç: İkizler Nerden: İstanbul Kayıt: Temmuz, 2007 Meslek: Öğrenci Mesajlar: 698
Güzel bir filmdi izledim ben.. İzlemeyenler de izlesin.. (:
  Kullanıcının profilini görüntüle MSN Messenger
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)